Deel je (gratis) evenement of uitje.

Elke maandag is er een mogelijkheid om op de Facebookpagina van Gratis eropuit in Nederland, een gratis evenement te plaatsen in een reactie en zo te promoten op Facebook.
Door de reacties kunnen we samen de leuke evenementen én uitjes in Nederland bekender maken en elkaar inspireren voor een dagje uit.

De manier van delen.
Delen kan op mijn Facebookpagina en/of op mijn website onder het desbetreffende bericht. Elke maandag deel ik deze blog opnieuw op de Facebookpagina van Gratis eropuit in Nederland.

Regeltjes aan het delen: Aan het delen zitten wel een aantal regeltjes. Het evenement mag namelijk alleen in een reactie geplaatst worden als:
– het gratis te bezoeken is.
– er geen betaalde verplichtingen zijn.
– het komende week gehouden wordt, het mag best langer doorlopen maar wel deze week te doen zijn.
– Reageren mag de gehele week en hoeft niet perse alleen op maandag.
– De week duurt van maandag tot maandag.
– Het handigste is om te reageren in een reactie op de Facebookpagina, onder dit bericht. Zo lezen namelijk de volgers/lezers sneller de geplaatste reacties. Maar je mag het ook delen op mijn website, maar op de Facebookpagina is denk ik handiger.

Dus weet of organiseer je komende week een gratis evenement in Nederland? Plaats dit dan gerust in een reactie en inspireer andere ouders om er op uit te gaan.

Betaald uitje delen?
Wil je graag een betaald evenement delen. Of heb je een blog geschreven over een leuk uitje in Nederland.  Of ben je zelf bij een leuk uitje geweest en wil je dit uitje graag delen met anderen? Of weet je een leuke site met uitjes? Of heb je een vraag voor een tip of ervaring voor of over een uitje in Nederland?
Deel of vraag dit dan gerust in de Facebookgroep Uitjes in Nederland​.
Ben je op zoek naar een leuk uitje? Wordt dan lid van de Facebookgroep, om de tips van anderen te kunnen lezen of een vraag te stellen aan anderen.

Door jullie reacties kunnen we samen de leuke evenementen én uitjes in Nederland bekender maken en elkaar inspireren voor een dagje uit.

*Heb je dit bericht gelezen, maar heb je niets te delen? Laat dit dan zien door het berichten te liken, waardoor het bericht verder verspreid wordt in de diverse tijdlijnen op Facebook.

Wil je reageren n.a.v. deze blog? Doe dit dan hieronder of stuur me een persoonlijk berichtje.