Drenthe, de site voor uitjes in Drenthe.

Drenthe, de site voor uitjes in Drenthe.

28 februari 2018 2 Door Jeanet

Op zoek naar een uitje in Drenthe? Bekijk dan eens de site Drenthe.

Op de website van Drenthe staat veel informatie over de provincie Drenthe. Woon je in of vlakbij Drenthe, ga je op vakantie in Drenthe of wil je eens een uitstapje naar Drenthe maken? Neem dan eens een kijkje op de website.

Op de hoofdpagina zie je naast de categorieën waaruit je kan kiezen, ook inspiratietips en evenementen die je niet mag missen.

De categorieën op de website zijn:
Fietsen & Wandelen: Hier kan je diverse wandel- en fietsroutes vinden.
Natuur & Parken: Hier vind je meer informatie over de drie Nationale Parken en prachtige natuurgebieden in Drenthe. Tips in de natuur zoals schaapskooien en klimparken en andere tips die erg leuk zijn om te doen.
– Cultuur & Erfgoed: In deze categorie lees je meer over de cultuur en het erfgoed in Drenthe. Zoals het Drents Museum, het oorlogsmonument Herinneringscentrum Kamp Westerbork en het bijzondere verhaal van de paupers in de Koloniën van Weldadigheid.
– Te doen & te beleven: Meer informatie over de dingen die je kan doen en beleven in de provincie Drenthe. Handig ingedeeld in de categorieën zodat het overzichtelijk en handig te bekijken is.
Evenementen & Activiteiten: In deze categorie vind je de evenementen en activiteiten die worden georganiseerd in de provincie Drenthe. Je kan tips bekijken, maar ook zelf met de zoekfunctie zoeken naar activiteiten.
Verblijven & Overnachten: Wil je op vakantie of een nachtje weg in Drenthe? Bekijk dan in deze categorie de tips voor een leuke slaapplek.

Welk uitstapje heb jij al eens gemaakt in Drenthe?

* Elke week wil ik op woensdag een pagina/website gaan delen die ook er op uit tips deelt. Dit zijn niet altijd alleen maar gratis uitjes. De losse aparte uitjes die ik op vrijdag deel, zijn wel allemaal gratis te bezoeken. Heb je ook een tip voor een website, laat het me dan gerust weten.
De aparte uitjes vind je terug op zowel mijn website als de aparte Facebookpagina.
**Deze blog is geschreven omdat ik er zelf enthousiast over ben en jullie er graag over wil vertellen. Ik ben niet gesponsord of gevraagd om deze blog te schrijven.
Wil je dat ik ook graag over jou bedrijf of product een blog schrijf? Neem dan contact met me op over de mogelijkheden hiervan.