Spelen bij de Vrijbuiter

Spelen bij de Vrijbuiter

23 februari 2018 0 Door

Plaats: Roden
Provincie: Drenthe
Adres:
Kanaalstraat 63 in Roden
Openingstijden: Zie website
Mag de hond mee: ja
Kan de wandelwagen mee: ja er is een roltrap aanwezig.

Verdere informatie over de gratis plek:
Een klein speeltoestel is er te vinden bij de Vrijbuiter in Roden. Een leuke kleine speelplek in binnen voor kinderen die kunnen lopen en klimmen. Niet zo groot als Ballorig, maar voor mijn zoontje van 2 jaar groot genoeg om lekker te spelen.

Het speeltoestel, is een officieel goedgekeurd speeltoestel van Ballorig. Er zit een ballenbak, glijbaan, touwbrug en een aantal klimobstakels in.

Om erin te gaan hebben de jongere kinderen misschien nog wat hulp nodig, maar met hulp kunnen ze daarna lekker spelen. Er stond geen leeftijd bij het speeltoestel maar vanaf een jaar of 2 is het meest geschikt denk ik.

Naast het speeltoestel is nog een kleiner speelhoekje met o.a. een tafeltje met kralenbanen, kleine bankjes en stoeltjes.

Er zijn diverse tafeltjes waar je aan kan zitten en zicht hebt op de kinderen die aan het spelen zijn.

De speelhoek en tafeltjes zijn afgezet d.m.v. hekjes, waardoor ze niet snel en gemakkelijk de winkel in kunnen.

Als je wat wilt eten en/of drinken kan je wat bestellen bij het café. En ook de wc’s zitten op dezelfde verdieping.
Het café zit naast de afgezette speelhoek. Maar vanaf het café heb je slecht (bijna geen) zicht op de speelhoek. Als je wat wilt bestellen moet je naar het café lopen. In de speelhoek is ook geen menukaart aanwezig waarop je kan lezen wat je kan halen. Met jongere kinderen kan dit wel een nadeel zijn.
Tip: Als je een dagmenu besteld, kan je een kindermenu gratis krijgen.
Op woensdagmiddag is het pannenkoekenmiddag. Van 13.00 tot 17.00 uur, kunnen kinderen tot 12 jaar onbeperkt pannenkoeken eten voor 5 euro per kind, alleen nog geldig tot 28 februari!

**Elke vrijdag komt er een nieuw gratis uitje op mijn website, de link ernaar toe wordt geplaatst op vrijdag of zaterdag op de Facebookpagina.