De uitjes heb ik gesorteerd op provincie.

Op de website, kan je in het menu bij Gratiseropuit, kiezen voor uitjes per provincie. Als je dan op de provincie klikt waarvan je uitjes wilt zien, zie je alle blogs die ik heb geplaatst over uitjes in die provincie.

Overzichtslijsten
In de overzichtslijsten kan je per provincie alle uitjes die bij mij bekend zijn zien. Dit zijn allemaal gratis uitjes, als dit niet zo is staat dit vermeld in de tekst! In deze overzichtslijsten, kan je ook de link vinden naar uitjes waar ik al een blog over heb geschreven.
De overzichtslijsten die je kan vinden op mijn website zijn:
Plekken in Groningen
Plekken in Friesland
Plekken in Drenthe
Plekken in Noord-Holland

Websites met uitjes.
Op diverse websites kan je ook kijken en zoeken naar leuke ideeën voor een uitje.  Over diverse websites heb ik een blog geschreven.
Op deze websites staan niet alleen maar gratis uitjes!

Facebookgroep.
Wil je ervaringen weten over een uitje of ben je op zoek naar een uitje vraag of kijk dan gerust even in de Facebookgroep. Deze groep is voor vragen, ervaringen en meer informatie over zowel betaalde als gratis uitjes.

Deze website wordt wekelijks bijgewerkt en wekelijks komen er blogs over uitjes en websites bij.  Door de Facebookpagina te volgen blijf je op de hoogte van de nieuwe blogs.

Heb je zelf een blog geschreven over uitjes en/of weet je een leuk gratis uitje bij jou in de buurt, laat het me dan weten!

Wil je reageren n.a.v. deze blog? Doe dit dan hieronder of stuur me een persoonlijk berichtje.