Welkom

4 december 2017 0 Door

Welkom!

Leuk dat je mijn pagina hebt gevonden!

Ik kwam er achter dat er veel mooie gratis speel- en/of wandelplekken in de buurt zijn, maar waar ik (en ook anderen) soms nog niets van wisten. Eigenlijk is dat best jammer dacht ik, dus ben ik de facebookpagina begonnen, zodat er meer bekendheid kan komen aan de mooie gratis speel- en/of wandelplekken in de provincie Groningen/Drenthe/Friesland. Ik heb gekozen voor deze provincies omdat dit mijn omgeving is en ik op deze manier ook gratis plekken kan bezoeken. Ik merk dat er steeds meer vraag is naar gratis uitjes, niet alleen in het Noorden, maar ook in de rest van het land. Ik breid daarom uit en betrek ook de andere provincies erbij.

Sommige gratis plekken zijn voor mij bekend, maar kunnen voor jullie nieuw zijn. Maar ook ga ik naar nieuwe plekken en zal ik dit vermelden op deze pagina.

11 juni 2017 heb ik hiervoor een facebookpagina opgestart. Al snel kreeg ik vele volgers en likers.  Dat deze pagina zo’n succes zou zijn had ik absoluut niet verwacht! Maar vind ik wel erg leuk!
Door het grote succes heb ik besloten het bij mijn website voor mijn blogs te plannen, zodat het wat overzichtelijker wordt dan de Facebookpagina.

Zelf  wandelen we altijd met de eigen voeten ???? en de drager. Niet met een wandelwagen, omdat ik een wandelwagen vooral in het bos erg irritant vind en dragen zoveel gemakkelijker en fijner is.
Tijdens de boswandeling gaat onze hond eigenlijk altijd mee, maar er zullen ook wel plekken zijn waar dat niet kan of handig is.

De bezoekjes aan de plekken zouden voornamelijk in het weekend gebeuren of de uitjes dichterbij huis mogelijk tijdens mijn werk als gastouder. Maar ook van de likers/volgers heb ik diverse tips en blogs binnen gekregen waardoor er al een lange lijst met uitjes is ontstaan. Weet je ook een leuke plek die anderen ook moeten ontdekken? En heb je zelf een foto(collage)(foto’s zonder personen erop) gemaakt van de plek waar je bent geweest? Wil je er een blog over schrijven, benoemen wat er is, waar het is, of het met wandelwagen en/of rolstoel te doen is, of de hond mee kan en wat je er van vond?? Ja! superfijn! Stuur me dan via de mail, de foto’s en de blog, zodat ik het kan plaatsen, uiteraard vermeld ik je naam erbij (als je dit liever niet hebt laat het dan even weten).

Wil je graag iets delen? Doe dit dan met de deelknop zodat het gelijk te zien is dat het van mijn site komt, wel zo eerlijk .Natuurlijk kan en mag je er nog een berichtje bij schrijven.

Ik wens je heel veel plezier en hopelijk staan er leuke dingen voor je/jullie tussen om te doen.