Deel je/een blog met anderen bij mij.

Deel je/een blog met anderen bij mij.

11 maart 2018 0 Door Jeanet

Heb je een leuke blog gelezen of geschreven die je graag met anderen wilt delen. Deel deze dan in een reactie onder dit bericht op mijn website of op de Facebookpagina.  De regels hiervan lees in je in deze blog.

Benieuwd naar mijn blogs? Neem dan een kijkje op mijn website????‍????
Op mijn website aan de rechterkant, kan je gemakkelijk in het overzichtje zien welke blogs ik afgelopen week heb geplaatst.

Geen weekoverzichten meer.
Ik heb besloten om geen weekoverzichten meer te plaatsen. Dit koste me teveel tijd en frustratie en ik schrijf liever zinvollere blogs vooruit. Want wat we deze week hebben gedaan, heeft denk ik volgende maand al weer weinig toevoeging aan mijn blog. Wil je toch graag weten wat we afgelopen week hebben gedaan en hoe het met ons gaat? Stuur dan even een persoonlijk appje 😉

Waarom ik blog.
Ik ben blogs gaan schrijven omdat ik graag dingen met anderen wil delen, anderen wil inspireren of net even een andere kijk kan laten geven. Mijn blogs gaan over uitjes die je kan doen in Nederland, mijn werk als gastouder, de dingen die ik doe als moeder met/zonder mijn zoontje, de dingen die mij inspireren, de dingen die we gebruiken of hebben gebruikt, reviews van producten/speelgoed e.d. oftewel diverse blogs. De onderwerpen verschillen, net waar ik graag wil over wil schrijven, maar de rode draad is wel jullie informeren.
Ik merk zelf hoeveel plezier ik hierin heb en wil deze mogelijkheid ook met jullie delen. Om anderen te informeren over dingen die voor jou belangrijk zijn, om een eigen blog hier te plaatsen en daardoor jezelf te promoten of door anoniem iets te vertellen aan anderen.

Diverse bloggers.
Ik volg wel diverse bloggers en vind het ook erg leuk om te lezen waarover andere bloggers schrijven. Maar er zijn nog veel meer bloggers en nog veel meer pagina’s die artikelen van andere bloggers delen. Dagelijks worden er diverse blogs op internet gegooid. Het lukt me lang niet alle blogs te lezen en ook lang niet alle blogs zie ik voorbij komen in mijn tijdlijn op Facebook.

Elke zondag kan je een blog delen op mijn site. 
Ik heb daarom bedacht om elke zondag de mogelijkheid te bieden om blogs te delen, met en door mijn volgers. Zo kan je andere blogs lezen van andere bloggers en als blogger reclame maken voor je eigen blog.
De ene keer alleen blogs met een bepaald onderwerp en een andere keer blogs die je maar wil. Dit kan je lezen in het bericht op Facebook.
Reageren kan onder het bericht op Facebook, wat elke week wordt geplaatst. Maar kan ook onder dit bericht, dit bericht blijft namelijk staan.

De manier van delen/reageren.
Delen/reageren kan op mijn Facebookpagina en/of op mijn website.
Elke zondag deel ik deze blog opnieuw op Facebook, zodat elke keer duidelijk is wat de bedoeling is.
Link naar de blog: Reageer niet met je Facebookpagina, maar echt met de link van de blog die je graag wilt delen. Het mag wel de link zijn van het bericht op de facebookpagina, zolang het maar wel een link van de blog bevat die je graag wilt delen. Zodat je echt de blog deelt en niet een hele pagina.
Even voor de verduidelijking: Je mag dus niet reageren met:  https://www.facebook.com/jeanetblogt/ maar wel met:  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1958634581054219&id=1858790397705305
Is je manier van delen toch niet juist, dan wordt je reactie verwijderd!
Wekelijks: Je mag gerust elke week een nieuwe blog delen, als het elke keer maar een andere link naar een andere blog is.
Like mijn bericht op Facebook: Reageer je alleen op de website en niet op Facebook? Dan zou ik het erg leuk vinden als je in elk geval het bericht op Facebook liked. Ook als geen blog deelt, is het natuurlijk erg leuk als je een like geeft, zo kan ik zien wie mijn bericht ziet en leest.
Blog van iemand anders delen: Deel je een blog van iemand anders? Vraag diegene dan eerst even of diegene het ook goed vind dat je haar/zijn blog hier deelt. Voor de blog(st)er wel fijn om te weten waar de blog gedeeld wordt, daarnaast wil niet iedereen dat de blog overal te lezen is. Even toestemming vragen is een kleine moeite lijkt me.

Gastblogger
Wil je een keer (of meerdere keren) gastblogger bij mij zijn? Dit kan, ook als je geen blogger bent! Je kan dan een volledige blog en niet alleen maar een linkje plaatsten op mijn website. Meer hierover lees je op mijn website; https://jeanetblogt.nl/jeanetblogt/bloggen-als-gastblogger-bij-jeanetblogt/

Deel je gratis evenement.
Wist je dat er elke maandag op de Facebookpagina van Gratis Eropuit in Nederland, een bericht geplaatst wordt waar je je gratis evenement bij jou in de buurt kan en mag promoten?

Deel een uitje.
Heb je een blog geschreven over een leuk uitje in Nederland. Of ben je zelf bij een leuk uitje geweest en wil je dit uitje graag delen met anderen? Of weet je een leuke site met uitjes? Deel dit dan gerust in de Facebookgroep: Uitjes in Nederland. Zo kunnen we samen de leuke uitjes in Nederland bekender maken!
Ben je op zoek naar een leuk uitje? Wordt dan lid van de facebookgroep Uitjes in Nederland om de tips van anderen te kunnen lezen. Op mijn Facebookpagina Gratis eropuit in Nederland, lees je elke woensdag een website waar je diverse tips voor een dagjes uit kan vinden (betaald maar ook gratis). En elke vrijdag plaats ik een gratis uitje.

Welke blog wil jij met anderen delen?