Gastblogs

1 januari 2018 0 Door Jeanet

In deze categorie vind je mijn gastblogs bij anderen, maar ook gastblogs van anderen bij mij.

Mijn gastblogs bij anderen.
Diverse bloggers volg ik en diverse blogs lees ik. Leuke, informatieve en/of herkenbare blogs. Erg leuk vind ik dat er ook diverse blogs van mij zijn gedeeld en ik bij anderen een blog mocht schrijven.
Blogs die ik voor anderen heb geschreven of anderen hebben gedeeld op hun website, kan je ook terug vinden op mijn website.

Gastblogs van anderen bij mij. 
Ik ben blogs gaan schrijven omdat ik graag dingen met anderen wil delen, anderen wil inspireren of net even een andere kijk kan laten geven. Ik merk zelf hoeveel plezier ik hierin heb en wil deze mogelijkheid ook met jullie delen. Om anderen te informeren over dingen die voor jou belangrijk zijn, om een eigen blog hier te plaatsen en daardoor jezelf te promoten of door anoniem iets te vertellen aan anderen.
Ik wil (bijna) iedereen een kans geven om te bloggen op mijn website als gastblogger. Maar het moet wel aansluiten bij mijn blog, ik moet achter de blog staan. Ik ga geen dingen delen die ik zelf niet geloof, die ik zelf onzin vind, die totaal niet aansluiten bij mijn blogs of die ik zelf nooit zal gaan lezen. Het is mijn website, mocht je twijfelen mail dan gewoon hoor! Nee heb je, ja kan je krijgen. Wil je graag een gastblog bij mij schrijven? Lees dan even het bericht hierover, waarin je meer informatie kan lezen over een gastblog plaatsen op mijn website.

Bloggen, als gastblogger, bij Jeanetblogt.

Gastblogs die ik al heb geplaatst kan je vinden door te zoeken op de tag gastblog.