Uitjestips van andere bloggers

Uitjestips van andere bloggers

12 februari 2019 0 Door Jeanet

Ik ben niet de enige blogger én ook niet de enige blogger die schrijft over uitjes. Andere bloggers komen weer op andere plekken en schrijven daardoor ook weer over andere uitjes. Het lijkt me mooi om de blogs samen te bundelen, om zo nog meer mensen te kunnen informeren en inspireren.

Uitjes zijn natuurlijk erg leuk om te doen én te delen. Ik wil op mijn website ook ander bloggers de mogelijkheid geven, om hun blog met uitjes tips te delen op mijn website. De blogs zijn dan ook terug te vinden op mijn website, niet de volledige blog, maar een link er naar toe. Hierdoor kan je als blogger ook weer (nieuwe) bezoekers kan krijgen, vanaf mijn site.  Op deze manier wordt het aanbod van uitjes nóg groter op mijn website, maar kan je als collega blogger ook weer nieuwe bezoekers krijgen.

Bloggers kunnen me mailen met hun blog en dan bekijk ik of deze blog ook op mijn website wil hebben staan. Het kan ook zijn dat ik bloggers een bericht stuur, als ik hun blog graag op mijn website wil hebben staan. Twijfel vooral niet aan jezelf. Ik zie lang niet alle blogs voorbij komen. Nee heb je en ja kan je krijgen dus ik zou zeggen mail vooral je blogs m.b.t. uitjes.
Ben je geen blogger, maar heb je een leuke blog gezien? Tag me dan gerust onder het bericht van desbetreffende blog of mail met de link van de blog, zodat ik de blog ook te zien krijg.

Op mijn website is een apart menu met uitjes. Hoe ik de uitjes van andere bloggers ga vorm geven en ga plaatsen op mijn website, hangt af van de hoeveelheid blogs die ik door gemaild krijg. Uiteraard zal ik niet de blog knippen en plakken, maar echt doorverwijzen naar de website. Het kan wel zijn dat ik er een aparte blog van maak, een korte intro geef en vervolgens doorverwijs naar desbetreffende blog. Voor de volledige info, moeten de bezoekers dus altijd naar de schrijver van de blog (wel zo eerlijk).

Elke vrijdag plaats ik een blog over uitjes. Binnenkort wil ik op vrijdag blogs gaan delen van andere bloggers. Uiteraard over uitjes, aangezien vrijdag de dag van de uitjes is. Ik wil dan ook de blogs die ik krijg op een manier gaan plaatsen zodat het voor de lezers via Facebook ook zichtbaar is wat er voor nieuwe blog er is geplaatst.

Wil je liever over een ander onderwerp een gastblog bij mij plaatsen dan is dit ook zeker mogelijk. Dit is mogelijk voor andere bloggers, maar ook voor iedereen die graag een gastblog wil schrijven.

Op deze manier kunnen we samen meer mensen informeren en inspireren voor een leuk uitje.