5 tips voor kinderprogramma’s op Netflix.

5 tips voor kinderprogramma’s op Netflix.

10 september 2018 1 Door Jeanet

Tegenwoordig kijken we meer Netflix dan nog gewone tv. Ik zette 5 tips voor je op een rijtje, de programma’s die mijn zoontje op dit moment het liefste kijkt.

Voor kinderen
Netflix is ook ideaal voor kinderen, altijd wat te zien en geen gezeur dat het de verkeerde tijd is of dat het er niet op is.

1. Pieter Konijn
Pieter Konijn beleeft diverse avonturen met zijn vrienden. Hij wil de geest van zijn overleden vader levend houden door er zelf op uit te trekken. Soms wel spannend, maar absoluut favoriet bij mijn zoontje.

2. Tip de Muis
Tip is een klein muisje dat niet altijd doet wat van hem verwacht wordt. Zo beleeft hij dingen die alle kinderen meemaken. De verhaaltjes geven een boodschap mee van liefde, vriendschap, eerlijkheid en hulpvaardigheid. Tip laat de kinderen zien wat ze de meeste kinderen ook

3. Lolifanten
Vriendschap, begrip en avontuur zijn de hoofdingrediënten van deze spannende en vertederende film, waarin Winnie de Poeh en zijn vriendjes leren dat de dingen niet altijd zijn zoals ze lijken.

4. Peppa Pig
Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

5. Buurman en Buurman. 
Twee onhandige, maar vindingrijke buurmannen die elke keer weer aan het klussen zijn. Leuk voor jong en oud om te bekijken.

Welk tv programma kijkt jou kind(eren) het liefst op Netflix?