Review

Ik schrijf regelmatig reviews over producten, uitjes, winkels die ik heb zelf heb gekocht, heb gebruikt, heb gekregen of waar ik ben geweest, en daar geef ik dan mijn mening over. Dit doe ik om anderen te informeren en te inspireren.

Alles wat wordt gereviewd op Jeanetblogt, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening. Dat betekent niet dat wanneer ik enthousiast of tevreden ben, de lezer dezelfde ervaring moet hebben. Iedereen heeft en mag zijn eigen mening hebben.

Als ik iets heb gekregen en/of ben gevraagd om een review te schrijven (tegen betaling of korting), zal ik dit in of onder de blog vermelden.
Ik schrijf ik dezelfde mening als dat ik voor het artikel zou betalen. Dat ik die producten heb gekregen, betekent niet dat ik er een positieve review over schrijf. Mijn belangrijkste doel is om eerlijk te zijn over producten, en die mening te delen.

Wil je dat ik je website, product of om een andere reden een review voor/over je schrijf, neem dan gerust contact met me op.

Auteur: Jeanet

Ik ben Jeanet Veenstra-Venema en woon in Niekerk (gemeente Grootegast) een dorpje in de provincie Groningen. Ik ben in 2014 getrouwd met Bart Veenstra en sinds november 2015 moeder van Jarne. Sinds 2017 ben ik eerst gaan bloggen over uitjes en daarna ook over andere dingen over en in mijn leven, eerst alleen op Facebook maar nu ook op mijn website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.