Speelsgoed in Leek.

Speelsgoed in Leek.

10 maart 2018 0 Door Jeanet

Speelsgoed is niet alleen een speelgoedwinkel, maar ook een plek waar je  samen met je kind(eren) een spelletje kan doen of je kind zelf even kan spelen. Lees in deze blog meer over de winkel van Speelsgoed in Leek.

Duurzaam en bewust speelgoed. 
Bij Speelsgoed vind je speelgoed van goede kwaliteit, waar de kinderen hun creativiteit in kwijt kunnen en dat aansluit bij de ontwikkeling van de kinderen. Zo kan je er diverse spullen voor een treinbaan kopen, houten keukenspulletjes waaronder groentes en fruit, educatieve spelletjes van o.a. HABA, open speelgoed van hout, maar ook Smartmax.
Een aantal bekende merken die ze verlopen zijn bijvoorbeeld Aquaplay, Brio, Loco, Schleich en zo zijn er nog veel meer merken die ze verkopen.
Ze hebben producten in diverse prijscategorieën en ook voor leuke cadeautjes tot 10 euro kan je bij Speelsgoed terecht.
Een cadeautje is voor mij altijd een zoektocht, ik probeer altijd iets leuks speciaals en unieks voor ieder kind apart, waardoor het altijd een lange zoektocht is. Bij de winkel van Speelsgoed vind ik eigenlijk altijd wel een leuk passend cadeautje.

Eerst winkelen en dan spelen.
Als ik met mijn zoontje naar Leek ga, gaan we vaak eerst even langs de winkels waar ik moet zijn. En daarna even langs Speelgoed, waar hij dan even kan spelen en ik dan even rondneus. En ik kijk natuurlijk niet alleen maar koop er ook regelmatig wat leuks. Mijn zoontje weet het inmiddels en heeft het vaak over de winkel met treintjes. Samen winkelen in Leek zonder een bezoekje aan Speelsgoed is dan ook niet meer mogelijk.

Speelruimte voor de kinderen
In de winkel is er speelruimte voor de kinderen. Zo kan je als ouder rustig even rond kijken tussen alle mooie producten die er verkocht worden. En kan je kindje rustig even spelen. Een win-win situatie dus.
In de winkel staan 2 speeltafels. Een grote tafel met treinsporen en treintjes en een tafel met auto’s.  Verder is er nog een speeltoren, waar de kinderen op kunnen spelen. En er is ook nog een grote speelgoedkast met spelletjes en speelgoed waarmee gespeeld mag worden.

Een plek waar je samen met je kind spelletjes kan spelen.
Er staan diverse tafeltjes waar je samen met je kind een spelletje aan kan komen spelen. In de grote speelgoedkast zitten diverse spelletjes die je in de winkel kan spelen. Zo kan je een ander spel spelen die je thuis hebt en ben je er samen met je kind even tussen uit.
Je kan er ook drinken en eten bestellen, waardoor je niet het spel onnodig tussendoor moet afbreken.

Verjaardagmandjes. 
De bijna jarige kan een mandje vullen met spullen die hij/zij graag wil hebben voor zijn/haar verjaardag. Diegene die zijn uitgenodigd voor de verjaardag kunnen dan naar Speelsgoed gaan en spullen uit het mandje halen om te kopen. Scheelt een zoektocht naar een leuk passend cadeautje én je weet zeker dat de jarige er blij mee is. Erg handig als je al je genodigden in de buurt hebt wonen, bijvoorbeeld voor het kinderverjaardagsfeestje van je zoon.

Speelsgoed zit in Leek.
De winkel Speelsgoed kun je vinden aan de Samuel Leviestraat  op nummer 51 in Leek (provincie Groningen). Dit is in de passage bij de Albert Heijn,  tegenover de kledingwinkel Alles Kids kinderkleding.
Parkeren kan je bij het parkeerterrein van de Albert Heijn, let op je moet hier wel gebruik maken van de blauwe parkeerschijf!

Voor meer informatie bekijk ook de website en Facebookpagina.

*Deze blog is geschreven omdat ik er zelf enthousiast over ben en jullie er graag over wil vertellen. Ik ben niet gesponsord door een van bovenstaande bedrijven.
Wil je dat ik ook graag over jou bedrijf een blog schrijf? Neem dan contact met me op over de mogelijkheden hiervan.
** Eerder kon je deze blog ook al lezen op mijn Facebookpagina. De blogs die ik op mijn Facebookpagina heb geplaatst komen ook op mijn website te staan, ik zal daarom regelmatig een oudere blog delen. Deze blog heb ik wel zo aangepast dat het klopt bij mijn situatie nu.