Wat plaatste ik afgelopen week op mijn blog?

Het kan natuurlijk zijn dat je niet alles voorbij hebt zien komen op facebook, Daarom even in deze blog een terugblik van wat ik afgelopen week heb geplaatst.

Maandag plaatste ik de blog: Met wie zou je het liefst weer een kopje thee drinken? Deze blog ontstond naar aanleiding van de vraag van Pickwick die aan het theezakje vast zat.

Dinsdag plaatste ik de blog over mijn werkdag als gastouder. Ik krijg de indruk dat er regelmatig wordt gedacht dat gastouder zijn alleen maar een beetje oppassen is. En je niet veel meer hoeft te doen dan de kinderen eten en drinken te geven, beetje met ze te spelen, ze te laten slapen en ze te verschonen. Er zijn vast gastouders die op die manier werken, maar zo werk ik niet. Ouders betalen mij ervoor dat hun kind bij mij is en dan ga ik niet lopen niksen. Nee een werkdag ziet er voor mij echt heel anders uit dan een vrije dag met Jarne. Door middel van deze blog hoop ik de lezer een idee te geven van hoe mijn werkdag als gastouder er uit ziet.

Woensdag vroeg ik aan jullie wat voor dvd of programma vroeger favoriet was van jou en je nu kijkt met je eigen kind.  Ik plaatste hierbij een foto van Jarne die naar de dvd van Bassie en Adriaan keek met liedjes uit grootmoederstijd.

In de avond plaatste ik de blog over de hamsterweken bij de Albert Heijn.  Doordat we op de aanbiedingen letten, bespaarden we tijdens deze 2 hamsterweken dikke 50 euro aan boodschappen!

Donderdag plaatste ik de blog over een wandeling met Jarne. Een wandeling met Jarne kan soms enorm lang duren, maar het is ook echt prachtig om te zien hoe hij alles bekijkt en beleefd.

Vrijdag plaatste ik een foto die ik tegen kwam op mijn tijdlijn. Mijn verhaal volgens de foto was;  Ik plette een stoeptegel, omdat ik dat van mijn kat moest doen.

In de avond plaatste ik het uitje van het Struin- en Duinpad in Norg. Naast deze blogpagina heb ik namelijk ook een facebookpagina met gratis uitjes in Nederland. Deze uitjes komen beetje bij beetje ook op deze website terecht, zodat zowel mijn blogs als de uitjes op een pagina staan.

Zaterdag deelde ik een video over een machine die de was voor je opvouwt en vroeg me af wie van jullie zo’n machine zou willen hebben.

In de avond plaatste ik de blog over hoe we de naam van Jarne hebben gekozen.

Vanmorgen plaatste ik 2 tv tips voor vanavond. Namelijk de tv serie Luizenmoeder én Smeris. Luizenmoeder is een nieuwe serie en Smeris begint vanavond aan seizoen 4, kijken jullie ook?

En ik plaatste een fotoweekoverzicht van deze week. Een klein kijkje in onze afgelopen week door middel van de foto’s.

Het bloggen neemt veel tijd in beslag, maar ja dat is bij elke hobby toch zo?
Ik doe het met veel plezier en vind het erg leuk om via Facebook ook ander bloggers te volgen en van anderen tips te krijgen, maar ook inspiratie, ideeen en energie te krijgen.
De blogs die ik plaats bedenk ik vaak de dag zelf, of in die week waardoor het vaak actuele onderwerpen zijn die in mijn leven spelen. Soms kan het zijn dat het van een paar dagen of weken geleden is, want op sommige dagen heb ik enorm veel inspiratie om over dingen te schrijven. Maar om nou elke dag 3 blogs te plaatsen is een beetje overdreven ;).
De website is nou echt online en krijgt steeds meer en meer vorm. Door er gewoon mee te zijn gaan starten merk ik wat ik nog mis, wat er aangepast of juist toegevoegd moet worden. Soms best een puzzel en gegoochel om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen én niet alles lukt ben ik al achtergekomen. Sommige dingen ben ik aan het uitproberen om te kijken wat wel/niet werkt.

Wat vinden jullie tot nu toe van mijn blogs en welke blog of blogs heb je afgelopen week van me gelezen? En zou je een weekoverzicht vaker willen zien?

9 gedachten over “Wat plaatste ik afgelopen week op mijn blog?”

  1. Wat een leuk idee om je blogs van de afgelopen week zo op een rijtje te zetten. Merk je dat dit goed gelezen wordt?
    Ik las je artikel over je werk als gastouder deze week, heel interessant!

  2. Kan ik eigenlijk nog geen conclusie over trekken, omdat dit mijn eerste overzicht is. Wie weet op termijn.
    Dankjewel!

Wil je reageren n.a.v. deze blog? Doe dit dan hieronder of stuur me een persoonlijk berichtje.