Wat plaatste ik afgelopen week?

Wat plaatste ik afgelopen week?

21 januari 2018 3 Door

In deze blog, blik ik terug naar afgelopen week. Je leest welke blogs ik heb geplaatst en een beschrijving van de foto die ik in de collage heb gezet.

Zondag:
Bart was een spel, Farming Stimulator, op de Xbox aan het spelen,  Jarne wou graag mee doen. En daar zaten ze… samen achter de Xbox.

Ik deelde mijn  blogweekoverzicht en het fotoweekoverzicht.

Zondagavond is echt onze tv avond. Ik deelde met jullie welke tv programma’s wij die avond aan het kijken waren. En vroeg aan jullie welke tv programma’s jullie op zondagavond kijken.

Maandag:
Foto: Jarne wou graag de pop in de drager op zijn rug en zo heeft hij een hele tijd gespeeld. Zo zie je maar dat niet alleen meisjes met poppen spelen!

Het was Blue Monday, ik had er geen last van. Mijn voornemens (eigenlijk noem ik ze experimenten) die ik heb ben ik mee bezig, sommige met kleine stapjes andere met grote stappen. Ik deelde een filmpje van Kasper van der Meulen, waarin Kasper vertelde ‘dat hoe kleiner en eenvoudiger de aanpassing is, hoe groter je kans is op slagen’.

Op de facebookpagina van Gratis er op uit in Nederland, kan iedereen elke maandag een gratis activiteit die die week gehouden wordt in de buurt promoten in het daarvoor bestemde bericht.

Dinsdag:
Met Jarne ben ik naar de peutergym geweest en hebben we een gratis proefles gehad. Jarne vond het wel een beetje spannend, maar deed ook mee met sommige dingen. Ik twijfel nog of ik Jarne op peutergym doe. De andere meisjes waren bijna 4 en de groep wordt binnenkort samengevoegd met de kleuters. Dat Jarne dan de enige 2 jarige is vindt ik maar niks.

Ik schreef over de Wobbel360 die we 2 weken hebben mogen testen, en vervolgens voor een mooie aanbiedingsprijs hebben gekocht.

Woensdag:
Samen bouwen met de grote gekleurde blokken, Jarne was nog kleiner dan de stapel blokken.

Ik schreef een blog over borstvoeding, Jarne geniet er elke dag nog steeds van.

Ik keek het programma Lauren bevalt terug tijdens Jarne zijn middagslaapje. Vol verbazing maar ook interesse heb ik gekeken naar het programma rondom diverse cursussen maar ook dingen die je kan doen tijdens, voor en na de bevalling. Ik deelde dit programma als kijktip met jullie.

Donderdag:
Heerlijk voelen, ruiken, spelen en stiekem proeven met scheerschuim. Een autotje, dopje van de wasmiddel en een bakje erbij. De kinderen hebben zich zo een halfuur er mee vermaakt.

In mijn blog vroeg ik; ‘Wat verwacht jij van de gastouder als je je kind naar een gastouder zou brengen?’.
Naar voren kwam meer 1 op 1 tijd met een kind dan dat het kind op een kinderdagverblijf zou krijgen en verder gewoon de dingen die je anders ook doet maar dan met meer kinderen.

Ik deelde en vertelde over de Parc app, een app gericht om dingen te doen met kinderen. De uitjes waarover ik schrijf, plaats ik ook in deze app.

Vrijdag:
Tegenwoordig eten we regelmatig een monkey platter, oftewel een bordje met diverse dingen erop. Vrijdagmiddag hadden alle kinderen een bordje met stukjes paprika, komkommer, tomaat, kaas, worst, ontbijtkoek en rozijntjes. Voor sommige waren bepaalde dingen nieuw, maar iedereen heeft van alle dingen iets geproefd.

Ik vertelde mijn ervaring over de proefles Mindfulness Yoga.

Elke vrijdag plaats ik een gratis uitje. Deze week was dit de Kuzemerkooi in Oldekerk. Een plek waar we graag komen en voor ons diverse herinneringen heeft.

Zaterdag:
Jarne deed zijn handjes in de zakken, zo stoer  stond hij daar bovenop de Wobbel te wobbelen. Wat wordt Jarne toch een grote stoere vent!

Voor Take me to schreef ik een blog over onze fijne vakantie in de boomhut.

Mamaplaneet vroeg of ik ook de thuiswerktag wou invullen. Deze ingevulde tag, plaatste ik zaterdag op mijn website.

En toen was de week alweer om! Op naar een nieuwe week met hopelijk veel zonneschijn en geen regen en storm.

Hoe was jou week? Heb je ook een weekoverzicht gemaakt, plaats deze dan gerust in een reactie.

Vorige week plaatste ik het blogweekoverzicht en het fotoweekoverzicht apart, deze week heb ik ze samengevoegd in 1 blog.
Wat vinden jullie fijner om te lezen?