Weekoverzicht

Afgelopen weken heb ik elke zondag een weekoverzicht online gegooid. Hierin kon je lezen wat ik op internet had geplaatst en wat we hadden gedaan die week.  Deze week geen weekoverzicht, met hoe onze week er uit zag en wat we hebben gedaan.

Tijd
Het weekoverzicht schrijven en maken kost, net als andere blogs, tijd om te schrijven. Andere blogs schrijf ik vaak eerder en plan ik dan in. Met het weekoverzicht lukt dit niet, wat me soms op zaterdag en zondag tijd en soms frustratie kost. Tijd die ik altijd te kort kom. Daarom besloten om (in elk geval deze week) geen weekoverzicht te plaatsen en even meer tijd te nemen voor ons gezin, maar ook om andere blogs alvast in te kunnen plannen.

Oprechte interesse
Daarbij komt dat ik het veel leuker vind dat de mensen die graag willen lezen wat we doen in de week, deze interesse tonen in het echt. Ik mis namelijk regelmatig oprechte interesse in de gesprekken met de mensen die ik heb.
Wil je graag meer van me weten, stuur me dan even een berichtje en dan kletsen we gezellig en/of plannen we even een kopje thee. Veel gezelliger en echter dan lezen op mijn blog. Als je dan vragen erover hebt of er meer over wil weten kan je me die dan gelijk vragen. Wel zo handig in plaats er met anderen in het dorp erover te hebben waardoor er weer verkeerde roddels ontstaan. Ook in het dorp mag je me gerust aanspreken hoor als je meer over iets wilt weten, want diegene die écht alles over me weet ben ik nog altijd zelf.
Heb je ook tijd te kort voor een kopje thee? Iedereen heeft het tegenwoordig druk, snap en herken ik. Maar soms moet je tijd maken om net even dat ene berichtje te sturen om interesse te tonen in de ander. Want een berichtje is nog altijd persoonlijker dan een blog lezen.

Met veel plezier schrijf ik mijn blogs.
Mijn andere blogs blijf ik gewoon schrijven, want de dingen waar ik blij van wordt deel ik graag met jullie. Zoals de uitjes, de reviews, de websites, de producten en ik zal ook wel persoonlijke dingen blijven plaatsen. Het is nou eenmaal fijn om ook ervaringen van anderen te weten en daarom deel ik graag mijn ervaringen met jullie.
De blogs schrijf ik met plezier en haal ik energie uit, maar dit moet ook zo blijven. Dus daarom even (in elk geval deze week) een verandering. Ik deel graag veel met jullie, dus wie weet is dit maar een eenmalige onderbreking. Maar misschien ook wel voor altijd.
Soms moet je nou eenmaal even puzzelen, proberen en uitvogelen wat voor jezelf het beste past.

Blogs van afgelopen week. 
De blogs die ik afgelopen week heb geplaatst kan je uiteraard lezen op mijn website. Wist je dat je op mijn website aan de rechterkant gelijk bovenaan, kan zien welke berichten ik afgelopen week heb geplaatst?

Foto’s op Instagram.
Op Instagram plaats ik (bijna) dagelijks een foto, die (meestal) losstaat van de blogs.

Stuur me gerust een berichtje of laat een reactie achter. 
Had je toch graag willen weten hoe onze week was of hoe het met me (ons) gaat of iets anders willen weten over ons ? En mis je nu de weekblog?
Stuur me dan gerust een berichtje of reageer op Facebook of hieronder in een reactie, want ik ben wel benieuwd wie de afgelopen weken mijn weekoverzichten (en andere blogs) heeft gelezen. Het enige wat ik kan zien is hoe vaak mijn blog is gelezen, maar niet wie die lezer was en wat de lezer er van vindt.

Welke blogs van mij lees jij het liefst?

Eén gedachte over “Weekoverzicht”

Wil je reageren n.a.v. deze blog? Doe dit dan hieronder of stuur me een persoonlijk berichtje.