Welkom

1 november 2017 0 Door

Welkom op mijn website waar je mijn blogs kan vinden.

Mijn blogs gaan over van alles zoals mijn leven als moeder, mijn werk als gastouder, dingen die ik leuk vind om met jullie te delen, uitstapjes die ik heb gemaakt, reviews die ik heb geschreven en wie weet wat nog meer.

Ik zal me ook even voorstellen, voor de volgers die me nog niet kennen. Ik ben Jeanet Veenstra Venema, werk als Gastouder Jeanet, beheerder en oprichter van de pagina Gratis eropuit in Groningen/Friesland/Drenthe en ik doe vrijwilligerswerk bij Ouder & Kind Café Grootegast. Samen met mijn man Bart Veenstra en zoon Jarne (geboren 1-11-2015) woon ik in Niekerk. We hebben een Beaglehond genaamd Sander en twee poezen Soos en Roos.
Ik geniet enorm van een wandeling in het bos, de vogels die fluiten, de wind die de bladeren heen en weer blaast, onze hond die geniet van een lange wandeling en onze zoon die de natuur ontdekt.
Met veel plezier doe ik mijn werk als Gastouder erg mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, op ontdekking gaan en hoe leuk ze kunnen spelen.

Alle blogs die ik tot nu toe heb geschreven zijn geschreven uit enthousiasme, hier heb ik niet betaald voor gekregen. Maar wel veel plezier en energie van gekregen.

Wil je graag meer weten, heb je vragen of wil je dat ik voor je een review schrijf, neem dan contact met me op!

De site wordt vanaf 1 januari 2018 gebruikt. Dan worden de blogs vanaf de Facebookpagina toegevoegd en worden de nieuwe blogs gelijk hier geplaatst.

Bedankt voor je interesse en veel leesplezier!