Stem je ook op Yvette, zodat ze misschien mee kan doen aan Expeditie Robinson?

Stem je ook op Yvette, zodat ze misschien mee kan doen aan Expeditie Robinson?

25 februari 2018 0 Door

Yvette Van Der Molen woont in Oldekerk en wil dolgraag mee doen met Expeditie Robinson. Help je mee? Stemmen doe je gemakkelijk op de website met je Facebookaccount en/of  je e-mailadres(sen).
Stemmen voor de eerste ronde kan alleen nog vandaag!

Ik woon in Niekerk, maar Niekerk/Oldekerk/Faan zijn eigenlijk samen 1 dorp, de saamhorigheid tijdens evenementen is groot. Dit merk je tijdens de feestweek, maar ook tijdens andere evenementen.
Ik wil graag via deze weg toch ook een oproepje aan mijn volgers doen en vragen of jullie willen stemmen op Yvette.
Ik weet wie ze is maar ken haar niet heel persoonlijk (zoals dat gaat in een dorp). Wel zie ik hoe graag ze mee wil doen. Afgelopen week liep ze door het dorp en deed ze in elke brievenbus een briefje met een oproepje om op haar te stemmen. Ze was op bezoek bij RTV Noord – Edwin Op Noord.
Het zou natuurlijk superleuk zijn als een dorpsgenoot mee doet aan Expeditie Robinson!

Ze stond al in de top 7 maar helaas sinds vrijdag is ze er uit. De top 7 van deze week is namelijk verzekerd van een plek in de castingronde.
Wekelijks wordt op maandag om 12:00 uur de nieuwe opdracht bekend gemaakt. Je hebt dan 1 week de tijd, tot maandag 10:00 uur, om je video te uploaden en zoveel mogelijk stemmen te werven. Overtuig ons en heel Nederland en zorg ervoor dat je in de top 7 komt!

Help je mee ons dorpsgenoot mee te doen door op haar te stemmen? Stemmen kan écht héél gemakkelijk met je Facebook account. En je mag zo vaak meedoen als je wil, dus ook met al je mailadressen.
Stemmen doe je op https://www.expeditierobinson.nl/profiel/269

* Yvette heeft me niet benaderd voor deze blog én ik haar ook niet. Maar alle kleine beetjes voor stemmen helpen. Voor mij is dit een kleine moeite, die hopelijk grote stemmen oplevert voor Yvette.