Gratis uitjes in Zuid-Holland

Gratis uitjes in Zuid-Holland

18 januari 2019 0 Door Jeanet

In deze blog vind je diverse gratis uitjes die je kan doen in de provincie Zuid-Holland. Om er gezellig op uit te gaan heb je namelijk niet altijd een volle portemonnee nodig, er zijn gelukkig ook uitjes te doen die gratis toegankelijk zijn.

De bibliotheek heeft diverse vestigingen in de provincie. In de bibliotheek worden regelmatig (gratis) evenementen georganiseerd.

Voor leuke wandelingen in de natuur kan je kijken op de website van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Voor meer informatie over bovenstaande plekken, kan je klikken op het uitje waar je naar toe wilt, je gaat dan automatisch naar de website met meer informatie. Heb je aanvullingen, laat het dag gerust weten.

Weet je ook nog gratis uitjes in de provincie Zuid-Holland, of in een andere provincie? Laat het dan weten, zodat ik ze aan de lijst kan toevoegen.

Elke vrijdag komt er op mijn website een blog over een uitje. Inmiddels heb ik wel gekozen voor een andere aanpak, meer hierover kan je lezen in de blog die ik hierover schreef.

Meer (gratis) uitjes vind je op mijn website, op de Facebookpagina Jeanetblogt en gratis erop uit in Nederland én in de Facebookgroep Uitjes in Nederland

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar weer inspireren.

gratis er op uit in nederland