Nieuwjaarsbloghop, win een tegoedbon van Houtspel.nl

Nieuwjaarsbloghop, win een tegoedbon van Houtspel.nl

5 januari 2019 21 Door Jeanet

Met een bloghop kan je van blog naar blog hoppen en mee doen met de diverse winacties. Superleuk en dit keer doe ik ook eens mee als blogger in plaats van alleen maar als deelneemster. Met deze nieuwjaarsbloghop doen zo’n 26 bloggers mee en kan je dus 26x mee doen met een leuke winactie! Bij mij kan je een waardebon van Houtspel.nl winnen.

Welkom!
Allereerst natuurlijk welkom! Erg leuk dat je hier bent en wellicht mee wilt doen aan de winactie bij mij.
Het kan natuurlijk zijn dat je me al volgt, maar het kan ook zijn dat je hier vanaf  Meer met Mama naar mij toe bent gehopt. 

Vanaf; Meer met Mama
Voor de lezers die nog Meer met Mama nog niet kennen, zal ik Meer met Mama even proberen voor te stellen aan jullie. Meer met Mama is de blog van Maddy, moeder van 2 dochters en een zoon.  Op meer met Mama schrijven diverse teamleden over diverse onderwerpen van het ouderschap. Informatieve artikelen die je kunnen helpen bij het ouderschap wat soms toch echt wel erg lastig is. Je leest eerlijke verhalen over hoe het ouderschap kan zijn, dus ook de blunders en de dingen die niet perfect gaan. Perfect ouderschap, waarbij nooit wat fout gaat en alles maar lief, leuk en gezellig is bestaat natuurlijk ook niet. Maar wij moeders zijn meer dan alleen mama, daarom kan je ook blogs vinden over vrouwendingen die niets met het moederschap te maken hebben. Het leven kan soms enorm duur zijn, erg handig zijn dan de blogs over besparen, waardoor het leven net wat goedkoper kan worden of je gewoon net even wat meer dingen kan kopen voor hetzelfde geld. Natuurlijk zijn er ook reviews, want je wilt natuurlijk niet alleen van de fabrikant weten of die ene buggy handig is om aan te schaffen of juist een leuke tip voor een cadeau. Een bezoekje aan Meer met Mama is een relaxmomentje, waar je even die erkenning kan vinden die je nodig hebt.

Hop je door naar mij; Jeanetblogt
Je bent nu op mijn website terecht gekomen, voor diegene die me (nog) niet volgen zal ik even vertellen wie ik ben en wat je op mijn blog kan vinden. Ik ben Jeanet, sinds november 2015 moeder geworden van een zoontje en sinds 2017 aan het bloggen. Ik ben begonnen met bloggen over gratis uitjes, omdat ik er achter kwam dat vele nog niet wisten dat er zoveel leuke gratis uitjes in de buurt te doen zijn. Ik merkte dat ik het schrijven met veel plezier deed en anderen over nog meer dingen wou informeren, waardoor ik al snel ook andere blogs begon te schrijven. Sinds 2018 heb ik deze website de lucht in, zodat blogs gemakkelijker te lezen én terug te vinden zijn. Ik schrijf over (gratis) uitjes in Nederland, maar ook wel uitjes in het buitenland mits ik daar ben geweest. Verder schrijf ik over het ouderschap, mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, reviews van producten, leuke webshops en nog veel meer diverse dingen waar ik je graag over wil vertellen om je te informeren en wellicht te inspireren.

En vanaf hier kan je weer verder hoppen naar; Mama van Liam
Mama van Liam, is de blog van Mèlanie, moeder van een zoontje Liam. De blogs gaan over haar zoontje en wat haar op dat moment bezig houdt en in het moederschap bezig houden. Een kijkje dus in haar avonturen en belevingen van haar leven als moeder. Knutselideeën, persoonlijke verhalen over haarzelf, verhalen over haar zoontje maar ook verhalen over de zwangerschap en andere onderwerpen van het ouderschap.

Voordat je verder hopt naar Mama van Liam, doe mee met de winactie en
maak kans op een cadeaubon van €15 te besteden bij Houtspel.nl.
Als je me al langer volgt, weet je dat ik groot fan ben van houten speelgoed. Houten speelgoed stimuleert op diverse manieren kinderen in hun manier van spelen en ook in hun ontwikkeling. Met houten speelgoed kunnen kinderen van alle leeftijden op diverse manieren mee spelen. Verder is houten speelgoed duurzaam, mooi om te zien, gaat langer mee en is beter voor het milieu. Speelgoed waar je zowel als kind, maar ook als volwassene erg blij van wordt.
Er zijn diverse winkels die houten speelgoed verkopen. Houtspel.nl is een van deze winkels. Houtspel.nl is een mooie uitgebreide webshop met en over houten speelgoed én houten knutselspullen.
Houtspel.nl heeft een uitgebreid assortiment met wel 25 verschillende merken van houten speelgoed in de webshop. De bekende merken die je bij hun kan kopen zijn Grimms, Droomdeurtjes en Grapat én ze hebben zelfs hun eigen merk houten speelgoed. Niet alleen de merken, ook het speelgoed is divers. In de webshop kan je ook buitenspeelgoed, knikkerbanen, spelletjes, poppenhuizen en producten voor je baby bestellen bij Houtspel.nl.
Naast het diverse aanbod aan houten speelgoed verkopen ze ook leuke (houten) knutselspullen, zoals houtplankjes, stokjes, vormpjes, weeframen. Kortom een groot divers aanbod aan houten producten waar je met veel plezier kan spelen en je op diverse manieren wordt gestimuleerd in de ontwikkeling. Maar dat is nog niet alles, naast verkopen hebben ze op de website ook inspiratie- en knutseltips.
Een uitgebreide website wat meer is dan alleen maar een webshop. De webshop is handig ingedeeld, wat het zoeken naar het product wat je nodig hebt gemakkelijk maakt. Een absolute aanrader om even een kijkje te nemen voor als je op zoek bent naar een verjaardagscadeautje, nieuw knutselmateriaal of gewoon voor de leuk iets moet hebben voor (jezelf) de kinderen.

draagdoek knutsel peggdol

Superleuk is bijvoorbeeld deze peg doll als moeder met een kindje in de draagdoek. Zelf te maken, met de producten die je bij hun besteld en daarna te maken met de beschrijving.

In samenwerking met Houtspel.nl, mag ik een waardebon van €15.- weg geven. 
Wil jij graag deze waardebon winnen? Doe dan mee met de winactie!

Om kans te maken moet je:
– De Facebookpagina van mij liken.
– De Facebookpagina van Houtspel.nl liken.
– Like dit originele bericht van 5 januari op mijn Facebookpagina.
– Laat in een reactie op mijn website weten wat je wilt gaan kopen met de waardebon.
Graag reageren met dezelfde naam die je op Facebook gebruikt.  De reactie is pas zichtbaar wanneer ik hem goed heb gekeurd (dit is i.v.m. spamreacties).
– Delen is lief, maar is geen vereiste om te winnen. 

Je kunt meedoen tot zondag 13 januari 18.00 uur! De winnaar zal bekend worden gemaakt op Facebook en hier in de blog komen te staan. De winnaar van deze winactie is: Mirjam Hellingman. 

En vanaf hier kan je weer verder hoppen naar Mama van Liam. 
Veel plezier met het mee doen met deze nieuwjaarsbloghop.