7 mei 2022 0 Door Jeanet

Jullie informeren en inspireren over diverse dingen, vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Op dit moment werkt het voor mij beter én sneller om dit te plaatsen op Facebook en Instagram. In deze blog ga je gemakkelijk en snel naar mijn Facebook/Instagram voor tips én staan snelle links voor inspiratie voor een dagje uit. De reacties die ik regelmatig krijg, dat jullie dankzij mijn tip een leuke uitstapje hebben gehad/ontdekt is nog steeds iets wat me veel energie en plezier geeft.

Hieronder een lijstje met links (door op de tekst te klikken kom je terecht op de pagina):
Instagram
Facebookpagina
De meest bezochte blogs

De website blijft nog wel bestaan en kunnen jullie gewoon blijven gebruiken voor inspiratie en informatie.
Naast deze website schrijf ik over uitjes in Nederland. Deze blogs en berichten lees je op mijn website, Facebookpagina en/of Instagramaccount van Uitjes in Nederland.

Met het schrijven en delen van mijn blogs verdien ik niets. Het zou mij erg helpen als je anderen verteld over mijn website zodat mijn website bekender maakt. Daarnaast zou je me een piepklein beetje kunnen helpen om je bestelling via bol.com te doen via de banner of door te klikken op deze link, hierdoor krijg ik een kleine commissie over jou bestelling en kan ik daar een klein gedeelte van de benzinekosten en de kosten voor de website van betalen. Een kleine moeite voor jou, voor mij een groot beloning voor mijn inzet. Alvast enorm bedankt!