Even voorstellen.

Even voorstellen.

4 december 2017 0 Door Jeanet

Erg leuk dat je mijn website bezoekt, van harte welkom! In deze blog vertel ik je meer over mijzelf, wie ben ik én waarom ben ik gaan bloggen. Wellicht fijn zodat je weet wat voor persoon er achter de blogs  op Jeanetblogt én UitjesinNederland.com verscholen zit.

Ik ben Jeanet Venema. Geboren op 4 september 1991, opgegroeid én wonend in de provincie Groningen. Sinds november 2015 trotse moeder én sinds september 2018 co-ouder. Met veel plezier en enthousiasme informeer ik anderen met mijn blogs.

Ik ben op mijn 13de begonnen met oppassen, heb diverse bijbaantjes gedaan én heb mijn eigen gastouderopvang gehad. Maar zit op dit moment helaas thuis met een burn-out en een depressie.

Sinds 11 juni 2017 ben ik  gaan bloggen eerst alleen op Facebook. Ik kwam er namelijk achter dat er veel gratis uitjes zijn waar mensen niets van weten. Dit was de reden dat ik ben begonnen met bloggen. Ik merkte gelijk dat de belangstelling groot was, vele volgers kreeg ik op mijn Facebookpagina.
Door het schrijven over uitjes merkte ik dat ik het schrijven erg leuk vond. Als snel daarna begon ik ook te schrijven over onderwerpen zoals mijn werk als gastouder, het ouderschap, maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 1 januari 2018 ben ik toen begonnen met de website Jeanetblogt.nl. De berichten op Facebook waren niet gemakkelijk terug te vinden. De belangstelling van anderen in mijn blogs over uitjes, maar ook de andere blogs was nog steeds aanwezig. Ik besloot daarom om een eigen website op te zetten, zodat de blogs gemakkelijker terug te vinden zijn.
Ook maakte ik de Facebookgroep Uitjes in Nederland aan, zodat ook andere mensen in de groep elkaar kunnen informeren over de uitjes die ze hebben gedaan. Samen weten we nou eenmaal meer.

Vanaf 1 november 2019 ben ik ook gestart met de website Uitjes in Nederland.com. Met de website Uitjesinnederland.com wil ik alle uitjes in Nederland bekender maken. Door dit op een aparte website te doen, zijn de uitjes gemakkelijker terug te vinden.

Ik ben geen blogger met perfecte foto’s, heb geen perfect leven én doe ook niet me best om het maar perfect te laten lijken. Ik ben eerlijk en open, vertel je hoe het is want het is nou eenmaal zoals het is. Aangezien ik me enorm kan ergeren aan de perfect gemaakte plaatsjes, perfecte stories, perfecte verhalen, reageren om te reageren en ander nepheid, ga ik het zelf ook niet doen. Echtheid, echt contact, geen make-up, geen filters maar gewoon zoals het is.

Ik krijg regelmatig te horen dat mensen naar mijn website gaan als ze even geen idee hebben wat ze willen doen, dan kijken ze even op mijn website voor een uitje die ze gaan doen.  Maar ook de andere blogs over het ouderschap en mijn persoonlijke ontwikkeling en andere dingen in ons leven worden goed gelezen. Hierop krijg ik vaak de reactie dat ouders herkenning en steun vinden in mijn blogs, maar ook geïnspireerd raken door dat ze iets hebben gelezen in mijn blog. Erg leuk om te lezen dat ik door middel van mijn blogs kan infomeren, inspireren en steunen. En ook erg leuk dat ik door mijn blog in gesprek kom met andere mensen.

Trots op wat ik heb bereikt. 
Inmiddels is het 2020, bijna 3 jaar later en ben ik best wel trots op wat ik heb neergezet. Ik verdien er nog steeds niet mijn brood mee, maar heb toch meer bereikt dan ik had verwacht. Dankbaar met alle lezers!
Ook op Instagram ben ik actief te vinden. Jeanetblogt heeft op dit moment 500 volgers en Uitjesinnederland 157 volgers.

Interesse in een samenwerking?
Ik vind het erg leuk om met bedrijven samen te werken. Dit kan op diverse manieren. Stuur gerust even een mailtje zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Wil je me helpen?
– Bestel een keer vanaf mijn site bij bol.com.
Dit doe je door op het reclameblok of een link van bol.com te klikken, waarbij ik doorverwijs naar bol.com. Zo verdien ik er een klein beetje aan, waardoor ik de website kan betalen én andere aankopen kan doen m.b.t. de blogs.
– Deel mijn website en/of (meerdere) blogs met anderen. Zodat steeds meer mensen mijn website(s) ontdekken.

Praat niet over me, maar praat met me. Heb je behoefte om te praten of wil je meer weten, je mag me altijd een berichtje sturen ;). 

Alvast bedankt voor je interesse in mijn blogs! Want zonder lezers, zal het bloggen stoppen.