Samenwerken

1 januari 2018 0 Door Jeanet

Mijn blogs schrijf ik om anderen te informeren en te inspireren en doe ik met veel plezier. De inspiratie voor mijn blogs haal ik uit mijn eigen leven. Dingen die ik mee maak en ervaar als moeder, zie tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker, de dingen die ik leer van mijn zoontje, mijn persoonlijke ontwikkeling, de dingen die we doen en ga zo maar door.

Betaalde opdrachten.
Natuurlijk is het leuk om een betaalde opdracht te doen, een product, korting en/of betaling in geld in ruil voor een blog. Alle samenwerkingen kan je terugvinden onder de tag, samenwerking. En worden zowel op mijn website als Facebookpagina geplaatst. In de blog kan je ook altijd lezen als het een samenwerking is. Ik ga alleen een samenwerking aan, als het bedrijf/product bij me past, waar ik enthousiast van ben of ben geworden en waar ik zelf achter sta. Ik ga het niet mooier maken dan het is en wil altijd eerlijk zijn richting mijn lezers.  Ik bepaal altijd zelf of de blog wel/niet online komt en wanneer deze blog online komt. Natuurlijk is hierover overleg mogelijk.

Er zijn ook diverse reviews die ik schrijf, zonder dat ik er betaald voor krijg, er iets voor heb gekregen of voor ben gevraagd. Dingen waar ik blij van wordt, tevreden over ben of om een andere reden graag met jullie wil delen, vertel ik graag met jullie om jullie te informeren en te inspireren.

Alles wat wordt ik plaats op Jeanetblogt, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening, ook als het een betaalde opdracht is. Dat betekent niet dat wanneer ik enthousiast of tevreden ben, de lezer dezelfde ervaring moet hebben. Iedereen heeft en mag zijn eigen mening hebben.

Samenwerking.
Ben je een bedrijf en wil je graag samenwerken met me? Stuur me dan een mailtje op wat voor manier je met me wilt samen werken. Mijn precieze bezoekersaantallen kan ik je doorgeven via de mail, inclusief rapport van Google Analytics. Maar ik kan je alvast wel vertellen dat dit varieert tussen de 2000 en 3000 bezoekers per maand :).

Link in de banner.
Het is mogelijk om een link naar je bedrijf op mijn website te hebben. Zodat mensen via mijn website, naar jou website kan gaan.

Gastblog
Wil je graag bij mij een blog plaatsten als gastblogger? Dit is zowel anoniem als met naam mogelijk. De gastblogs moeten mij wel aanspreken en aansluiten bij mijn andere blogs. Meer hierover lees je in het bericht wat ik schreef over gastblogger zijn bij Jeanetblogt.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor de mogelijkheden én of je bedrijf past bij mijn doelgroep en lezers.