Samenwerken

1 januari 2018 0 Door Jeanet

Leuk dat je geïnteresseerd bent om met me samen te werken.

Mijn blogs schrijf ik om anderen te informeren en te inspireren en dit doe ik dan ook met veel plezier. De inspiratie voor mijn blogs haal ik uit mijn eigen leven, maar kunnen ook door samenwerkingen ontstaan. Dingen die ik mee maak en ervaar als moeder, zie/ervaar/beleef tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker, de dingen die ik leer van mijn zoontje, mijn persoonlijke ontwikkeling, de dingen die we doen en ga zo maar door. 

Manieren van samenwerken.
Samenwerkingen kunnen worden uitgevoerd op diverse manieren namelijk; door betaald te krijgen voor het schrijven van een blog, door een product te ontvangen en hierover een review te schrijven, door zowel geld als een product te ontvangen en hierover te schrijven, door iets te bezoeken en n.a.v. mijn bezoek een review te schrijven en zo zijn er meer manieren waarop ik kan en wel wil samenwerken. In overleg is er veel mogelijk.
In alle blogs waarbij het gaat om een samenwerking, is de tag samenwerking vermeld. 

Ik ga alleen een samenwerking aan, als het bedrijf/product bij me past, waar ik enthousiast van ben of ben geworden en waar ik zelf achter sta. Ik ga het niet mooier maken dan het is en wil altijd eerlijk zijn richting mijn lezers.  Ik bepaal altijd zelf of de blog wel/niet online komt en wanneer deze blog online komt. Natuurlijk is hierover overleg mogelijk. Neem gerust contact op als je wilt samenwerken, maar nog twijfelt of dit bij me past.

Alles wat wordt ik plaats op Jeanetblogt, is berust op de waarheid en op mijn (of de gastblogger) eigen mening, ook als het een betaalde opdracht is. Dat betekent niet dat wanneer ik enthousiast of tevreden ben, de lezer dezelfde ervaring moet hebben. Iedereen heeft en mag zijn eigen mening hebben.

Vermelding op mijn website.
Het is mogelijk om een link naar je bedrijf op mijn website te hebben. Zodat mensen via mijn website, naar jou website kan gaan. Dit kan via de banner, maar ook via een blog die je zelf aanlevert en ik in de juiste categorie plaats op mijn website.

Gastblog
Wil je graag bij mij een blog plaatsten als gastblogger? Dit is zowel anoniem als met naam mogelijk. De gastblogs moeten mij wel aanspreken en aansluiten bij mijn andere blogs. Meer hierover lees je in het bericht wat ik schreef over gastblogger zijn bij Jeanetblogt.

Geïnteresseerd of nog vragen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden én of je bedrijf past bij mijn doelgroep en lezers. Ook bij twijfel, neem gerust contact op nee heb je ja kan je krijgen ;).