Buitenspeelgoed bij de Action

Buitenspeelgoed bij de Action

15 april 2018 Uit Door Jeanet

Wat een heerlijk weertje was het afgelopen week. Buitenspelen doen we hier altijd, maar nu met dat lekkere weer zijn we wat langer en meer buiten.
Vorige week zag ik dat er al diverse leuke buitenspeelspullen te koop zijn bij de Action. Ik legde een aantal producten bij elkaar en vertel je er meer over in mijn blog.

Water fun Trolley
Kinderen spelen vaak graag met water, met deze waterbaan hebben de kinderen waarschijnlijk ook veel plezier.
De waterbaan zit in een koffer. De waterbaan kan je op deze manier gemakkelijk opruimen in de schuur. Bij mooi zonnig weer klap je de trolley uit, doe je er water in en kunnen de kinderen er mee spelen.
De waterbaan heeft o.a. een waterpomp, kraan, boot, brug.
Prijs: €24,95

Plastic schelp
Deze plastic schelp kan je voor diverse dingen gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld ballen in doen en er een ballenbak van maken, of door er zand in te doen er een zandbak van maken, maar je kan ook bij zomers weer er water in doen en er een zwembad van maken.
Prijs: €5,49

Pionnen
De pionnen kan je gebruiken bij een parcours, of als markering waar het doel is. Maar je kan de pion ook op de kop doen en er hierdoor een bakje van maken. Ze zijn gemakkelijk op elkaar te stapelen, waardoor ze weinig ruimte innemen in de speelgoedbak of in de schuur.
Prijs: €0,99

KUBB Spellen
KUBB is een oud Zweeds gezelschapsspel wat buiten wordt gespeeld en waar jong en oud aan mee kan doen. Het spel is al eeuwenoud maar wordt sinds een paar jaar steeds populairder.
Het spel speel je met 2 tot 12 deelnemers. Leuk voor op het grasveld in de buurt, op vakantie of op de buitenschoolse opvang.
Doel van het spel is om te winnen door de koning om te gooien. Maar eerst moeten alle kubb’s van de tegenstander veroverd worden. Het team dat als eerste alle kubb’s van de tegenstander heeft omgegooid en daarna de koning omver werpt heeft het spel gewonnen.
De Action verkoopt 2 versies van KUBB;
De gewone versie voor  €9,95 en de versie met nummers voor €6,95.

Pop up voetbaldoeltjes.
2 pop up voetbaldoeltjes in een zakje, met een bal en een pomp voor de bal.
Door de kleine verpakking erg handig mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie, maar ook gemakkelijk op te ruimen in de schuur.
De doeltjes zet je gemakkelijk op in bijvoorbeeld de tuin, nadat de bal is opgepompt kan er gevoetbald worden.
Prijs: € 5,95

Kruiwagen
Een kruiwagen voor de kleine kinderen. Takjes verzamelen, bladeren verzamelen, zand verplaatsen of iets anders vervoeren met de kruiwagen kunnen de kleinere kinderen veel plezier hebben.
De kruiwagen is in diverse kleuren te verkrijgen.
Prijs: €3,99

Stoepkrijt
Gekleurde tekeningen op de stoeptegels maak je natuurlijk met stoepkrijt. In dit doosje zitten diverse kleurtjes voor de kunstwerken van de kinderen.
Niet overal mag je meer stoepkrijten!
Prijs: €0,59

Insectenonderzoekset
Buiten kom je diverse insecten tegen. Met dit onderzoekssetje kunnen kinderen de insect bekijken en onderzoeken, waardoor ze op deze manier meer te weten komen van insecten. Zo wordt de spin, pissebed of vlieg misschien toch wat minder eng. Na het onderzoek de insect natuurlijk wel weer vrij laten in de natuur.
In het insectenonderzoeksetje zit een potje met loep en deksel, vangnetje en pincet.
Prijs: €2,49

Badmintonset
Met dit badmintonsetje kan je gelijk badminton spelen. In dit tasje zitten 2 rackets met 2 pluimpjes. Een handig tasje, zodat je het bij elkaar kan bewaren en snel kunt gaan spelen. Handig voor in de schuur, maar ook leuk om mee te nemen op vakantie.
Prijs: €4,99

Vrachtwagen groot
Een grote zeer stevige vrachtwagen. In de zandbak zand er in scheppen en daarna weer leeg kiepen, of er mee rijden door de zandbak, op de tegels of op het gras.
Naast deze vrachtwagen kan je ook kiezen uit een bulldozer en een graafkraan.
Prijs: €7,95

Vrachtwagen klein
Een wat kleinere vrachtwagen, inclusief accessoires zoals zandvormpjes. Een kleiner formaat dan de grote vrachtwagen en daardoor wat handiger mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie.
Prijs: €3,99 

Bal
Voetballen, rollen, overgooien jonge maar ook nog oudere kinderen vermaken zich al snel met een bal. De bal is dan ook zeker geschikt voor alle leeftijden.
Prijs: €0,89

Springtouw
Spring over het touw heen of het touw gebruiken voor andere dingen zoals afscheiding.
Prijs: €0,97

Emmer met zandvormpjes
Emmer met o.a. een kleine vrachtauto, een zandloper, een gietertje en nog wat vormpjes.
Ideaal om mee te nemen, naar bijvoorbeeld het strand, op vakantie of gewoon voor thuis in de zandbak.

Bowlingset
Een eigen bowlingset van paw patrol of shimmer & shine. Samen bowlen in de achtertuin, of bij slecht weer in huis. Een gezellig spel waarbij geoefend kan worden met gericht rollen.
Prijs: €4,99

Laat het kind spelen hoe het kind wil spelen. 
Zoals je leest, kinderen kunnen vaak diverse dingen doen met een dezelfde voorwerp. Niet alles hoeft zoals waarvoor het gemaakt is, laat kinderen spelen hoe ze willen spelen en stimuleer op deze manier ook hun fantasie.

De Action heeft nog veel meer leuke (buiten) spullen te koop. Wat voor leuks heb jij laatst nog gekocht bij de Action?

  • Het kan zijn dat de prijs in de winkel anders is of dat het product niet bij de Action in je buurt te krijgen is. De prijzen  en producten die ik beschrijf waren op dat moment in de Action waar ik was.
    **Deze blog is geschreven omdat ik er zelf enthousiast over ben en jullie er graag over wil vertellen. Ik ben niet gesponsord of gevraagd om deze blog te schrijven.