Uitjes in Nederland

1 januari 2018 0 Door Jeanet

Welkom!

Leuk dat je mijn website hebt gevonden!

Ik kwam er achter dat er veel mooie gratis speel- en/of wandelplekken in de buurt zijn, maar waar ik (en ook anderen) soms nog niets van wisten. Eigenlijk is dat best jammer dacht ik, dus ben ik op 11 juni 2017 de Facebookpagina begonnen, zodat er meer bekendheid kan komen aan de mooie gratis speel- en/of wandelplekken in de provincie Groningen/Drenthe/Friesland. Ik heb toen gekozen voor deze provincies omdat dit mijn omgeving is en ik op deze manier ook gratis plekken kan bezoeken. Al snel kreeg ik vele volgers en likers. Dat deze pagina zo’n succes zou zijn had ik absoluut niet verwacht! Enorm leuk, energiegevend en inspirerend!
Door het grote succes en om het overzichtelijker te maken ben ik per 1 januari 2018 gestart met deze website én heb ik het uitgebreid naar heel Nederland. De Facebookpagina bestaat nog steeds, maar i.p.v. de complete uitjes op Facebook worden nu de links naar de uitjes op mijn website geplaatst.

Naast deze pagina schrijf ik ook andere blogs over mijn leven, het moederschap, reviews en anders uitstapjes.  Meer over me kan je lezen bij Over Mij op deze website.

Gratis uitjes
In de overzichtslijsten, die je vind via het menu gratis er op uit in Nederland,  kan je per provincie alle uitjes die bij mij bekend zijn zien, wel zo handig zoeken dacht ik. Als je dan op de provincie klikt waarvan je uitjes wilt zien, zie je alle blogs die ik heb geplaatst over uitjes in die provincie. Dit zijn allemaal gratis uitjes, als dit niet zo is staat dit vermeld in de tekst! In deze overzichtslijsten, kan je ook de link vinden naar uitjes waar ik al een blog over heb geschreven.

Betaalde uitjes.
Niet alle uitjes zijn gratis. In deze categorie kan je uitjes vinden waarbij je entree moet betalen.

Websites met uitjes.
Op diverse websites kan je ook kijken en zoeken naar leuke ideeën voor een uitje.  Over diverse websites heb ik een blog geschreven, maar ook websites waar ik nog niet over heb geschreven kan je vinden in dit lijstje. Op deze websites staan niet alleen maar gratis uitjes!

Facebookgroep.
Wil je ervaringen weten over een uitje of ben je op zoek naar een uitje vraag of kijk dan gerust even in de Facebookgroep. Deze groep is voor vragen, ervaringen en meer informatie over zowel betaalde als gratis uitjes in heel Nederland.

Evenementen
Regelmatig plaats ik een blog over een evenement wat te doen is, of activiteiten die er te doen zijn rond een feestdag. In dit overzicht kan je vinden welke blogs ik hierover al heb geschreven.

Ik wens je heel veel plezier en hopelijk staan er leuke dingen voor je/jullie tussen om te doen.

Laat gerust een bericht achter of spreek me eens aan als je me tegenkomt. Erg leuk om te weten wat jullie van mijn pagina vinden.

Op mijn Facebookpagina Gratis eropuit in Nederland, blijf je op de hoogte van alleen de uitjes die ik plaats. Op de Facebookpagina Jeanetblogt, blijf je op de hoogte van alle blogs die ik plaats.

Bedankt voor het volgen!