Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Jeanetblogt.  Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wijzigingen voorbehouden.
Alle blogs, tips, reviews en andere berichten die ik schrijf worden met veel aandacht geschreven. Het kan altijd zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden in een blog zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder enige vorm van vermelding. Dit gebeurt enkel door mij (Jeanet) zelf.

Geen aansprakelijkheid. 
Aan de inhoud van Jeanetblogt zijn geen rechten te ontlenen. Jeanetblogt is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Jeanetblogt. Jeanetblogt is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Reviews.
Alles wat wordt gereviewd op Jeanetblogt, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening.
Als ik iets heb gekregen en/of ben gevraagd om een review te schrijven (tegen betaling of korting), zal ik dit in of onder de blog vermelden.

Delen van blogs.
Wil je een blog en/of foto van mij delen? Super leuk natuurlijk! Even toestemming vragen is een kleine moeite lijkt me.
Voor mij wel erg fijn om te weten waar de blog gedeeld wordt en ik wil zelf graag beslissen op welke website’s mijn blogs en/of foto’s wel/niet te lezen zijn.
Ik zou het enorm waarderen als je dan ook de link naar mijn website (het liefst het betreffende artikel) vermeld, zodat de bron duidelijk is. En op Facebook mij tagt in de beschrijving.

Affiliatie links
Ik ben lid van diverse affiliate programma’s en er staan diverse banners op mijn website. Als ik gebruik maak van affiliatie links, kan je dit altijd onderaan de blog lezen.

Promotie van je bedrijf.
Het is mogelijk om, tegen een bepaald tarief, je bedrijf te promoten op mijn website.

Auteur: Jeanet

Ik ben Jeanet Veenstra-Venema en woon in Niekerk (gemeente Grootegast) een dorpje in de provincie Groningen. Ik ben in 2014 getrouwd met Bart Veenstra en sinds november 2015 moeder van Jarne. Sinds 2017 ben ik eerst gaan bloggen over uitjes en daarna ook over andere dingen over en in mijn leven, eerst alleen op Facebook maar nu ook op mijn website.

5 gedachten over “Disclaimer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.