Disclaimer

1 januari 2018 5 Door Jeanet

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Jeanetblogt.  Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wijzigingen voorbehouden.
Alle blogs, tips, reviews en andere berichten die ik schrijf worden met veel aandacht geschreven. Het kan altijd zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden in een blog zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder enige vorm van vermelding. Dit gebeurt enkel door mij (Jeanet) zelf.

Geen aansprakelijkheid. 
Aan de inhoud van Jeanetblogt zijn geen rechten te ontlenen. Jeanetblogt is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Jeanetblogt. Jeanetblogt is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Reviews.
Alles wat wordt gereviewd op Jeanetblogt, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening.
Als ik iets heb gekregen en/of ben gevraagd om een review te schrijven, staat de tag samenwerking vermeld bij de blog.

Delen van blogs.
Wil je een blog en/of foto van mij delen? Super leuk natuurlijk! Even toestemming vragen is een kleine moeite lijkt meVoor mij wel erg fijn om te weten waar de blog gedeeld wordt en ik wil zelf graag beslissen op welke website’s mijn blogs en/of foto’s wel/niet te lezen zijn.
Ik zou het enorm waarderen als je dan ook de link naar mijn website (het liefst het betreffende artikel) vermeld, zodat de bron duidelijk is. En op Facebook mij tagt in de beschrijving.
Uiteraard is het niet toegestaan om de tekst uit mijn blogs te kopiëren en te gebruiken voor eigen gebruik, zonder mijn toestemming.

Affiliatie links
Ik ben lid van diverse affiliate programma’s en er staan diverse banners op mijn website. Als ik gebruik maak van affiliatie links, kan je dit altijd onderaan de blog lezen. Als je op een van deze links klikt en daar wat besteld, krijg ik een bepaald percentage van het aankoopbedrag van jou aankoop. Hier merk jij niks van, maar hierdoor kan ik de vaste lasten van de website betalen én mijn tijd die ik aan de website en blogs besteed. De affiliate links zijn o.a van Bol.com en Google, maar er zijn meer affiliatlinks te vinden die via o.a. Linkpizza gaan. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om een link naar hun website om mijn website te hebben staan. Niet alle links zijn affiliate links, er zijn ook links die ik deel maar waar ik niets voor krijg.