Duurzame en natuurlijke badspeeltjes voor in bad.

Duurzame en natuurlijke badspeeltjes voor in bad.

22 januari 2019 0 Door Jeanet

Douchen is hier niet bepaald favoriet, maar in bad gaan zorgt hier altijd voor veel plezier. Niet alleen schoon en fris worden, maar ook lekker spetteren en spatten in het water. Bij het badderen horen dan natuurlijk ook leuke badspeeltjes.  Eerder hadden we van die rubberen badeendjes, maar die kwamen vol met schimmel te zitten. Ik ontdekte dat er ook leuk badspeelgoed is wat je kan gebruiken in bad, geen schimmels van binnen krijgt én waar je ook buiten het bad mee kan spelen. Graag vertel ik je hier meer over in deze blog.

Speelgoed van Plan Toys. 
Plan Toys heeft een breed assortiment aan speelgoed. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van sterke duurzame materialen en is op een ecologisch vriendelijke manier geproduceerd.
Voor in bad hebben ze leuke houten bootjes die blijven drijven in het water. Wij hebben het zeilbootje van Plan Toys. Dit bootje wordt met plezier gebruikt in bad op diverse manieren. Bij het bootje zit een vlag én een zeehondje. Het bootje wordt vaak vol gedaan met water door mijn zoontje en daarna overgekiept in het andere bootje. Het zeehondje gaat er uit om even te zwemmen en springt dan weer terug in de boot. Erg leuk om te zien hoe er gespeeld wordt in het bad.
Ook buiten het bad kan er worden gespeeld met het bootje, want het is erg mooi speelgoed wat zeker niet alleen voor het bad bedoeld is. Het bootje zal ook prima geschikt zijn tijdens het spelen in bijvoorbeeld de woonkamer. We laten hem altijd in de badkamer liggen, waardoor dit eigenlijk niet gebeurd. Toen mijn zoontje hem kreeg, werd er gelijk mee gespeeld.

badspeeltjes

Badspeeltjes van Oli en Carol en Tikiri. 
Oli en Carol verkopen diverse speeltjes in de vorm van eten,een bootje, een auto en diverse dieren.
Tikiri heeft de speeltjes in de vorm van diverse diertjes zoals een giraffe, nijlpaard, een eenhoorn en dinosaurussen.
Deze badspeeltjes kan je gebruiken in bad, maar ook als bijtspeelgoed en als babyspeelgoed. De speeltjes zijn soepel en zacht, waardoor er al vanaf jonge leeftijd al mee gespeeld of op gesabbeld kan worden. De producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen waardoor het een veilig speeltje is. In de speeltjes zit geen gaatje, waardoor er geen vocht en dus ook geen schimmel in het speelgoed komt.

https://www.instagram.com/p/BprGkSXgq56/