Boek: Thijsje wil een prijsje. Een boek waarbij kinderen mogen bewegen.

Boek: Thijsje wil een prijsje. Een boek waarbij kinderen mogen bewegen.

1 juli 2020 2 Door Jeanet

Thijsje wil een prijsje is een erg leuk boek waarbij kinderen worden gevraagd te gaan bewegen. Erg leuk boek voor kinderen die stil zitten erg lastig vinden. Maar ook erg leuk om samen met je kind op een speelse manier te bewegen. In deze blog vertel ik je meer over dit boek én lees je hoe je het boek Thijsje wil een prijsje kan winnen.

Het boek: Thijsje wil een prijsje.
Thijsje wil een Prijsje is het tweede boek van Mariska Bogaerds. Haar eerste boek, Saartje wil een taartje, is ook een boek waarbij kinderen kunnen bewegen.

In het boek lees je over Thijsje die een prijsje wil en daarbij diverse bewegingen gaat maken. Kinderen worden gevraagd mee te doen met de bewegingen en daardoor op deze manier ook gemotiveerd om de bewegingen te gaan doen. Zwaaien, dansen, schouders op en neer bewegen, klappen in de handen, voeten heen en weer bewegen, rondjes draaien met de armen, schudden met de billen en springen het komt allemaal in het boek voorbij. Ook zie je Saartje op de bank zitten bij Thijsje.

De bewegingen kan je aanpassen per kind en zo lang laten doen als jij wilt, achter in het boek staan voorleestips voor nog mee bewegingen die gemaakt kunnen worden tijdens het voorlezen. Voorin het boek staat een spelletje voor kleuters en een knutselbeschrijving voor het maken van een apenfeestmuts.

Onze review over het boek Thijsje wil een prijsje.
Het boek Saartje wil een taartje is nog steeds een boek wat we met regelmaat lezen. Mijn zoontje doet nog steeds enthousiast mee en vindt het erg leuk dat hij tijdens het boekje lezen heerlijk mag bewegen. Toen we dit boek ontvingen via de post en natuurlijk gelijk gingen lezen, ging mijn zoontje gelijk mee bewegen. Hij herkende gelijk Saartje op de bank bij Thijsje, daarna lazen we het boek Saartje wil een taartje en vervolgens bakten we zelf een taartje.

De boeken van Mariska zijn erg leuk om te lezen en maakt het bewegen met/door je kind een stuk gemakkelijker.

Het boek kan je bestellen, voor €14,95 excl. verzendkosten, via de website van Mariska of via bol.com.

Winactie.
Ik mag een boek verloten onder mijn lezers. Heb je zelf jonge kinderen doe dan mee met de winactie!
Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden aan deze winactie. Alleen als je aan alle voorwaarden voldoet kan je mee doen met de winactie, dit wordt écht gecontroleerd.

De voorwaarden voor deze winactie zijn:
– Like mijn Facebookpagina Jeanetblogt én/of Instagramaccount Jeanetblogt.
– Like het bericht over deze winactie op mijn Facebookpagina en/of Instagramaccount Jeanetblogt. Hierdoor kan ik zien of je mijn Facebookpagina én/of Instagramaccount ook liked.
– Vertel in een reactie, op deze website of onder het bericht op Facebook en/of Instagram, waarom je dit boek graag zou willen winnen.
! Heb je bovenstaande 3 punten niet gedaan, dan loot je niet mee met de winactie!

Niet verplicht, maar wel erg leuk als je:
– Ook mijn Facebookpagina Uitjes in Nederland liked.
– Ook de Facebookpagina en Instagramprofiel van Bewegenboog liked.
– Nodig je vrienden uit voor mijn Facebookpagina.

Heb je alleen Facebook of  alleen Instagram? Dat geeft niet zolang je maar met een van je accounts dan liked én reageert. Heb je beide én reageer je op beide, dan heb je wel dubbelkans om te winnen.

Meedoen aan de winactie kan tot 8 juli 2020.
De winnaar of winnares krijgt via de mail of via privé bericht een reactie.