Brandweerpak van Vegaoo.

Brandweerpak van Vegaoo.

13 augustus 2018 0 Door Jeanet

Verkleedkleding zijn voor kinderen voor elk moment leuk om te gebruiken. Voor thuis of voor een feest op school, in het dorp, een themafeest, carnaval of om een andere reden.
Bij Vegaoo kan je verkleedkleding voor kinderen krijgen van alle leeftijden, superfijn want in de winkel is het toch wel vaak vanaf basisschoolleeftijd. Voor mijn zoontje mochten we wat uitzoeken. Ik liet hem zelf uitkiezen en hij koos voor een brandweerpak, uiteraard met helm en een brandblusser.

Verkleedkleding voor jong en oud.
Voor jonge kinderen is het soms best lastig om verkleedkleding te vinden. In de meeste winkels is de verkleedkleding vanaf een jaar of 4. Erg jammer als je kind dan jonger is. Bij Vegaoo is dat geen enkel probleem. De kleinste verkleedkleding voor kinderen is kindermaat 50 en ze hebben ook de plus size maten XXL en groter in hun assortiment.

Groot aanbod.
Naast een groot aanbod aan de diverse maten, heeft Vegaoo ook een groot aanbod aan diversiteit. Ga je samen naar een feestje, dan kan je bij de koppelkostuums kijken, om ook echt als koppel naar het feest te kunnen gaan. Je kan zoeken per thema, per feest en/of per maat.  Zo vind je gemakkelijk en snel je verkleedpak bij elkaar.  Ideaal dus voor een themafeest, feest in de feestweek, vrijgezellenfeest of natuurlijk tijdens carnaval. De prijs van de kostuums vielen me reuze mee, op de website vermelden ze zelfs dat ze de laagste prijsgarantie hebben.

Brandweerpak met accessoires. 
Wij kozen voor een brandweerpak. Erg leuk voor tijdens het spelen in huis, maar ook leuk voor als juf jarig is op de peuterspeelzaal.

verkleedkleding vegaoo brandweermanpak

Het brandweerpak heeft een soepele stof (polyester), wat gemakkelijk over een t-shirt kan en lekker luchtig zit voor kinderen. De broek heeft elastiek waardoor deze gemakkelijk aan en uit kan worden gedaan. De broek en jasje vindt ik erg mooi en echt lijken op een echte brandweerman.

De accessoires maken het natuurlijk helemaal af. Vergeet vooral ook niet er een helm bij te bestellen! Want een brandweerman zonder helm, is natuurlijk geen échte brandweerman. Wij bestelden de complete brandweer accessoires, waar ook een brandblusser bij zat.
De accessoires zijn van plastic, op zich geen probleem. Maar als je kind nog alles in de mond stopt en overal op bijt, is het snel stuk. Een dingetje om even rekenschap mee te houden als je kind over al op bijt of dingen snel stuk maakt.

Met veel plezier wordt er veel gespeeld met het pak, de helm en de accessoires. Er zijn hier al diverse brandjes geblust in huis.

verkleedkleding vegaoo brandweermanpak

Wat voor verkleedkleding heeft je kind?