Hout en plezier

Hout en plezier

24 februari 2018 0 Door

Hout & Plezier is een webshop en verkoopt bijzonder, mooi, duurzaam én bewust speelgoed. Maar Hout & Plezier is meer dan alleen maar een webshop, ze verhuren de Wobbel, verkopen mysteryboxen en hebben een mooie kadoservice.
Meer over het aanbod van Hout & Plezier lees je in deze blog.

Bijzonder, mooi, duurzaam én bewust speelgoed.
Bij Hout & Plezier, vind je bijzonder, mooi, duurzaam en bewust speelgoed voor een verjaardag, als kraamcadeau of gewoon voor de leuk.
Hout & Plezier heeft een groot aanbod aan speelgoed dus er zit vast ook wat bij wat je kindje, of het kindje waarvoor je het cadeautje zoekt, leuk vind. Niet alleen voor baby’s, maar ook voor peuter, kleuters en schoolkinderen is er speelgoed te vinden bij Hout & Plezier!  Als je aangeeft bij het bestellen dat het een cadeautje is, wordt het gratis voor je ingepakt!
Elk speelgoedmerk in de webshop is op zijn eigen manier milieu en maatschappelijk bewust. De herkomst van de producten wordt beoordeeld en ze werken we veel samen met merken gemaakt in een sociale werkplaats. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hebben Europese veiligheidskeurmerken.

Groot assortiment met bekende merken.
Hout & Plezier heeft diverse merken te koop.
De bekendste merken (die bijna iedereen wel kent) zijn Grimms, Ostheimer, Droomdeurtjes, Crayon Rocks. Maar ze verkopen nog veel meer merken!
De merken die ze verkopen zijn; 3 Sprouts Speelgoed opruimenBajo Houten SpeelgoedCrayon RocksDroomdeurtjes,  Glückskäfer,  GokiGrapatGrimmsDe GruffaloHeico LampenHolztigerHot&TotHout &zoJanodJellycat knuffelsLitogamiOstheimerPébéo Natuurlijke KleiPlan ToysPLAY & GO speelkleed-opberzakSpeelbelovendWaytoplay en WOBBEL.

Handige zoekfuncties.
Op de website kan je op diverse manieren heel handig zoeken naar wat je wilt. Zo kan je zoeken op het speelgoedcategorieën, leeftijden, prijs en op merk.
Speelgoedcategorieën: Het speelgoedassortiment is ingedeeld in diverse categorieën zo kan je zoeken op speelgoed waar kinderen mee worden gestimuleerd om mee te bewegen, buiten mee kunnen spelen, creatief mee bezig kunnen zijn, van kunnen leren, hun fantasie mee wordt gestimuleerd, aansluit bij de feestdagen. Of zoek je wat leuks voor op de kinderkamer of  een leuk kraamcadeau. En zo zijn er meer categorieën waarin je kan zoeken. In het grote speelgoedassortiment vind je vast wel iets leuks.
Leeftijd: In het grote speelgoedassortiment kan het lastig zijn om een cadeautje te vinden wat past bij de leeftijd van het kindje, waarvoor je een cadeautje zoekt. Maar ook daar heeft Hout & Plezier iets voor bedacht. Je kan namelijk zoeken op leeftijd. Zo kan je zoeken op kraamcadeau en speelgoed voor kinderen van 0 jaar, speelgoed voor dreumesen, peuters, kleuters en voor schoolkinderen vanaf 6 jaar.
Prijs: Het speelgoed heeft diverse prijzen, wat de zoektocht weer wat moeilijker kan maken. En vaak heb je als cadeautje toch wel een prijs in je hoofd wat je maximaal wil uitgeven. Op de site van Hout & Plezier kan je erg handig zoeken op diverse prijscategorieën, namelijk tot €10,-, €10 tot €25,- of €25 euro en meer.
Merk: Een groot aanbod aan diverse bekende (en wat minder bekende) merken heeft Hout & Plezier te koop. Wil je zien wat ze per merk hebben, dan kan je heel handig ook per merk zoeken.

Opruiming. 
Hout & Plezier heeft ook een digitale opruimingshoek. Ben je ook zo gek op koopjes en kortingen? Kijk dan even bij de sale.

De Wobbel, kiezen, huren en/of kopen.
De Wobbel is erg leuk voor diverse leeftijden. We hebben zowel de normale Wobbel als de Wobbel360 in huis en er wordt veel mee gespeeld.
Hout & Plezier wil er voor zorgen dat je niet meer hoeft te twijfelen en bied hulp bij het kiezen van de Wobbel, verhuurt de Wobbel zodat je de Wobbel eerst thuis even uit kan proberen, maar je kan de Wobbel natuurlijk ook gelijk aanschaffen.

Mystery boxen.
Zoveel keus in de webshop, maakt het kiezen wel erg lastig. Maar ook daar heeft Hout & Plezier een oplossing voor bedacht. Namelijk een Mysterybox.
Of wil je gewoon niet kiezen en je laten verassen, dan is de Mysterybox ook een fijne oplossing. Dan is het gewoon een soort cadeau voor jezelf.
In elke mysterybox zit mooi en populair speelgoed wat Hout & Plezier aanbied in de webshop. Er wordt uitgebreid rekening gehouden met de voorkeuren en wensen die je aangeeft tijdens het bestellen. Je kan aangeven of het voor een jongen/meisje is, welke leeftijd, wat je niet wilt en wat je wel graag zou willen hebben.
Elke mysterybox is meer waard dan dat je er zelf voor betaald én bevat ook nog eens een code met 10% voor een volgende bestelling.  Je kan een mysterybox bestellen voor €30, €50 of €100.

Cadeaubon. 
Wil je bijvoorbeeld die mooie grote Grimms Regenboog of de Wobbel, maar is die te duur om zelf cadeau te geven aan je kindje(s). Dan kan je ook cadeaubonnen vragen aan de genodigden. Of als kraamcadeau zodat je later een cadeau voor je kind kan kopen en de genodigden niet hoeven te zoeken. Een cadeaubon is mogelijk in de prijs €5, €10, €15, €25, €50 of €100.

Kadoservice, gratis verzendkosten.
Voor de verjaardagen van ons zoontje, maak ik altijd al een verjaardagslijstje. Wel zo handig voor de mensen die komen en een cadeautje wat we ook graag in huis willen hebben. Maar vaak is het dan zo dat de genodigden de verzendkosten toch een nadeel vinden.
Hout & Plezier heeft hier een superoplossing voor bedacht!  Hout & Plezier maakt dan namelijk een code voor je aan, die je met het verlanglijstje mee kan sturen naar de genodigden. Iedereen die dan wat besteld bij Hout & Plezier en de verjaardagscode invoert betaalt geen verzendkosten! Daarnaast pakken ze de cadeautjes mooi in.  Super handig hoef je alleen maar te bestellen, betalen en te geven!

Facebookpagina. 
Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen? Like en volg Hout & Plezier dan op Facebook.

*Hout & plezier heeft me benaderd met de vraag of ik hun blog over hun wou schrijven. Hiervoor heb ik korting gekregen op de Grimms Regenboog.
De blog is wel geschreven vanuit mijn eigen mening, enthousiasme en kijk, hier heeft Hout en Plezier geen geen invloed op gehad. Erg leuk om op deze manier me te verdiepen in een bedrijf. Het contact met Hout & Plezier was erg plezierig.