Kauwsieraden om op te bijten en mee te friemelen.

Kauwsieraden om op te bijten en mee te friemelen.

5 februari 2019 0 Door Jeanet

Mijn zoontje mag graag nog veel dingen in de mond stoppen en bijt vaak op kledingstukken zoals zijn jas of trui. Sinds kort hebben we hier een armbandje voor, hier mag op gebeten worden waardoor er minder op kleding wordt gebeten. Erg handig en fijn alternatief voor het kauwen op de kledingstukken. 

Eerder vertelde ik je al over Educadora. Een webshop voor producten die op een speelse manier de ontwikkeling stimuleren en de prikkelverwerking ondersteunen. Een van deze producten zijn de kauwsieraden van Chewigem.
Veel kinderen, maar ook diverse volwassenen, hebben de behoefte om overal op te kauwen. Door te kauwen ontstaat er rust en wordt de concentratie beter. Maar mooi zijn kapotte pennen, speelgoed en kledingstukken niet. Een kauwsierraad is daarom een fijn alternatief om op te kauwen.

Educadora, webshop voor producten die op een speelse manier de ontwikkeling stimuleren en de prikkelverwerking ondersteunen.

Kauwsieraden van Chewigem. 
De kauwsieraden van Chewigem zijn geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen met een gemiddelde kauwbehoefte. Er zijn verschillende kauwsieraden zo kan je kiezen voor een van de kauwarmbanden of een kauwkettingen maar ook voor kauwspeelgoed.  De kauwsieraden hebben vrolijke kleuren en diverse vormen, waardoor het aantrekkelijk is om ze ook daadwerkelijk te gebruiken.
Chewigem is in de Benelux al sinds 2013 het merk voor kwalitatief goede, originele en veilige kauwsieraden voor kinderen en volwassenen. Educadora Webshop verzorgt de distributie van de kauwkettingen voor Chewigem in de Benelux. Educadora heeft in Nederland het grootste assortiment kauwsieraden van Chewigem.
De kauwkettingen zijn gemaakt van veilige siliconen en daarom niet schadelijk om in je mond te stoppenZe zijn namelijk ook vrij van BPA, PVC, Lood, Latex en Ftalaat.  De kauwsieraden zijn wasbaar in de vaatwasser.
Bijtsieraden zijn erg persoonlijk per persoon. De structuur van het product is verschillend waardoor het voor de een wel een fijn product is en voor de ander niet. Dit zou je dan ook per persoon moeten ervaren en uitzoeken.

kauwsieraden

Mijn ervaring met de kauwsieraden.
Een grote ergernis bij mezelf, mijn zoontje die met regelmatig op kledingstukken en speelgoed aan het bijten was. Ik ben op zoek gegaan en kwam toen deze kauwsieraden tegen. We hebben twee kauwsieraden uitgeprobeerd. Een ketting en een armband. De ketting wou me zoontje niet om, wou er niet op bijten en dus ook niet gebruiken. Erg jammer en ik bestelde daarom ook nog een armband.
De armband was meer succes. De armband heeft hij niet standaard om, want dan raken we hem kwijt hij doet hem namelijk af tijdens het kauwen en spelen. Wel probeer ik er voor te zorgen dat de armband vaak op dezelfde plek ligt, zodat hij hem wel kan pakken als hij hem wil. Al geef ik hem vaker, dan dat hij hem pakt het is natuurlijk ook even een gewenning die om moet worden gedraaid. En als ik hem dan geef, gebruikt de armband vaak wel. Al blijft bijten op kleding vaak het fijnste helaas. Maar ik zie ook echt wel dat het helpt en zeker een aanrader is als je kindje ook veel bijt op kleding. En dit zal zeker per kind verschillend zijn. Niet alleen om te kauwen, ook om mee te friemelen is de armband fijn. Laatst betrapte ik mezelf erop dat ik zelf er mee aan het friemelen was. De armband is namelijk van soepel materiaal waardoor zowel het kauwen als friemelen gemakkelijk gaat.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kauwsieraad?