Leuke kinderkleding bij JoepenIsa.com.

Leuke kinderkleding bij JoepenIsa.com.

10 maart 2020 1 Door Jeanet

De webshop van JoepenIsa.com, is een website waar je leuke kinderkleding kunt shoppen. De webshop bestaat nog maar kort, maar is zeker de moeite waard om er even een kijkje op te nemen. De nieuwe zomercollectie staat al online. Ik zocht er alvast een leuk setje uit. Meer hierover lees je in deze blog. 

De webshop JoepenIsa.com.
Petra van de Sanden, is moeder van Joep en Isa. Sinds een paar maanden heeft ze de webshop JoepenIsa.com. Ze was altijd op zoek naar leuke kinderkleding voor haar kinderen en heeft daarom zelf  haar eigen kinderkledingwebshop opgezet. Bij Joep en Isa vindt je leuke kinderkleding van Nederlands merken zoals Levv, Moodstreed en Quapi.

Kleding voor jongens én meisjes.
In de webshop kan je kleding voor zowel jongens als meisjes vinden. Je kan gemakkelijk shoppen, door de categorieën én de zoekfunctie. Zo zie je bijvoorbeeld gemakkelijk wat er in de maat van je kind beschikbaar is.
De prijs van de kleding is tussen de €14,95 en €69,95. Helemaal top is dat er geen verzendkosten zijn. En bestel je voor 17.00 uur? Dan wordt je pakketje dezelfde dag verstuurd en heb je een grote kans dat de postbezorger het de volgende dag al bezorgd.

Korting.
In samenwerking met JoepenIsa.com mag ik je een korting bieden (ook op de opruiming) van 10%, gebruik hiervoor de kortingscode: jeanetblogt.
Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je €5,- korting én blijf je op de hoogte van alle leuke kortingsacties en wanneer de nieuwe collectie online staat.

Kleding op de foto.

Ik mocht zelf een leuk setje uitzoeken. Ik koos voor een stoer t-shirt en een lekker maar toch nette chillbroek. Mijn zoontje zit nu in een tussenmaat 104/110, aangezien het voor de zomer bedoeld is bestelde ik daarom maat 110. Na het passen wou hij het niet meer uit en heeft hij er heerlijk in gespeeld.

Het t-shirt heeft een stoere leeuwenkop aan de voorkant. En is aan de achterkant wat langer, erg handig als ze op de grond aan het spelen zijn en dan geen koude/blote rug krijgen.

De broek is een fijne lekkere maar toch ook nette chillbroek. In een soepele broek spelen kinderen nou eenmaal lekkerder, dan in een strakke spijkerbroek. Mijn zoontje kiest dan ook vaak een chillbroek uit, deze broek komt dus zeker goed van pas.
Een leuk setje voor in de zomer, eventueel een vestje over het shirt als het nog geen t-shirt weer is.