Tuinbroekje van Kriebel.

Tuinbroekje van Kriebel.

27 november 2018 11 Door Jeanet

Kriebel is het bedrijf van Sanne Rawie Westerhof. In haar vrije tijd zit ze met veel plezier achter de naaimachine producten te maken zoals kleertjes, doekjes, washandjes, wagenspanners en nog veel meer moois. In deze blog lees je meer over Kriebel én maak je kans op een tuinbroekje voor je kind.

Sanne is eigenlijk altijd al bezig met creatieve projectjes. Sanne werkte als gastouder en zo is jaar Kriebel ook ontstaan. Ze maakte namelijk diverse producten die ze vervolgens gebruikte in haar eigen opvang. Het is begonnen met washandjes speciaal voor kleine handjes, maar inmiddels maakt ze veel meer dingen. Sanne houdt er van om

Op haar Instagramprofiel kan je foto’s zien en op de hoogte blijven van alle leuke dingen die ze maakt voor baby’s en peuters.

Sanne verkoopt haar spullen via Etsy. Benieuwd naar haar spullen? Neem dan een kijkje op Etsy.

Winactie!
In samenwerking met Kriebel kan je een tuinbroek winnen voor je kind.

Je kan kiezen uit een van de tuinbroeken van bovenstaande stofjes en je kan zelf de kledingmaat doorgeven.
Na de winactie maakt Sanne dan het tuinbroekje voor je naar wens met de door jou uitgekozen stofjes én de door jou doorgegeven maat.

Wil jij graag een tuinbroek winnen? Doe dan mee met de winactie!

Om kans te maken moet je:
– De Instagrampagina van mij liken.
– De Instagrampagina van Kriebel liken.
– Like dit bericht op Facebook.
– Laat in een reactie hieronder, op mijn website, weten dat je mee wilt doen met deze winactie én welke maat en welk stofje je wil. De reactie is pas zichtbaar wanneer ik hem goed heb gekeurd (dit is i.v.m. spamreacties).
– Delen is lief, maar is geen vereiste om te winnen. 

Je kunt meedoen tot zondag 9 december 18.00 uur! Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt op Facebook en hier in het bericht komen te staan.

De winnaar van deze winactie is: Brenda