Label-enzo webshop, doosjes voor eerste tandjes en haartjes.

Label-enzo webshop, doosjes voor eerste tandjes en haartjes.

15 november 2018 8 Door Jeanet

Label-enzo is de leuke webshop van Judith Koonstra in Oldekerk. Label-enzo heeft unieke items die leuk zijn om cadeau te geven (of te vragen), maar ook zeker leuk zijn om zelf te houden. Bijna alles wordt met veel plezier en liefde handgemaakt en kan naar wens worden aangepast.

labelenzo

Krukjes. 
Het meest bestelde product bij Label-enzo is denk ik de geboortekrukjes. Naar wens te bestellen en daarna erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeau, of om zelf in de woonkamer neer te zetten.

View this post on Instagram

#geboortekrukjes || www.label-enzo.nl ||

A post shared by Label-enzo (@labelenzo) on

Pittenzakken. 
Helemaal fijn voor deze tijd van het jaar zijn de pittenzakken van Label-enzo. In diverse maten zijn ze te krijgen. In een vorm van een hartje ideaal voor je handen of voor je kleintje. Voor wat oudere kinderen is er de kinderpittenzak en voor de volwassenen de gewone pittenzak. Zo kan het hele gezin er heerlijk warmpjes bij zitten.
Niet alleen voor de tijd voor het jaar, maar ook voor pijnlijke momenten zijn de pittenzakken een uitkomst. De hartenpittenzakjes werken ook goed bij borstvoeding, om de borst warm te maken/houden of als coolpack uit de vriezer. De grote pittenzakken gebruikte ik tegen de pijn tijdens de bevalling.

Meer bij Label-enzo. 
Maar er zijn meer producten te verkrijgen bij Label-enzo. Een divers aanbod voor kinderen, maar ook voor in huis kan je producten bestellen.
Zo kan je er speenkoorden, colshawls (ook erg handig voor in de herfst), bandana slab, wagenhanger, speenkoorden, haarbandjes en bijtkettingen als accessoires voor de kinderen te bestellen. Voor de kinderen zijn er ook diverse producten te koop om mee te spelen zoals de toverstokjes, knikkerzakjes, speendoekje, houten speelgoed, krukjes en een kindertafel.
Maar niet alleen voor de kinderen zijn er dingen te bestellen. Ook voor in huis, zijn er diverse producten te bestellen. Zo kan je mini vlaggetjes bestellen als verjaardagsslinger of voor de gezelligheid in huis, sleutelhangers voor aan je sleutelbos, magneten voor op de koelkast of het magneetbord en kussentjes voor op de bank of kinderstoelen. Zo vrolijk je je huis gezellig op.
Ben je nog op zoek naar een leuk kaartje om te versieren of om op te hangen in je huis, ook hiervoor heeft Label-enzo diverse keuze’s.

B L A C K and W H I T E #tijdloos #december #kadotip #onder10euro #labelenzo #zwartwit #scandinavischwonen #toveren…

Gepostet von Label-enzo am Freitag, 2. November 2018

Nieuw bij Label-Enzo! De doosje voor de melktandjes en de eerste haarlok.
Nieuw zijn de leuke houten doosjes met schroefdop om alle melktandjes en een haarlokje van je kindje in te bewaren. Ze zijn zo’n 4cm breed en er kan een witte of zwarte tekst op komen te staan.
Wil jij graag deze leuke doosjes winnen? Doe dan mee met de winactie!
Je kan na het winnen zelf aangeven of je de doosjes met witte of zwarte tekst gedrukt wil ontvangen.

Om kans te maken moet je:
– De Facebookpagina van mij Jeanetblogt liken.
– De Facebookpagina van Label-Enzo liken.
– Like dit bericht op Facebook.
– Laat in een reactie hieronder, op mijn website, weten dat je mee wilt doen met deze winactie én welke kleur (zwart of wit) tekst je op de doosjes wil.
– Delen is lief, maar is geen vereiste om te winnen. 

Je kunt meedoen tot zondag 25 november, 18:00 uur! Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt op Facebook en hier in het bericht komen te staan.

Winactie gesloten, de winnaar is: Mariella 

label-enzo