Op zoek naar een nieuwe telefoon?

Op zoek naar een nieuwe telefoon?

25 juni 2018 0 Door Jeanet

Je abonnement loopt af of je telefoon doet het niet meer zoals het hoort, waardoor je op zoek moet naar een nieuwe telefoon. Maar ja welke dan? Ik vind het altijd een enorme zoektocht. Vorig jaar koos ik na een grote zoektocht voor de Samsung Galaxy S8. Het enige waar ik aan moest wennen is dat ik nu niet meer dezelfde oplader heb als de telefoon van Bart. Maar we hebben toch ieder ons eigen oplader én als ik me telefoon als navigatie gebruik gaat mijn eigen kabel gewoon mee. Dus eigenlijk is er geen een ding wat ik kan bedenken wat onhandig of nadelig is aan deze telefoon.

Inmiddels heeft Samsung alweer een nieuwe telefoon! Ben je nog op zoek naar een nieuwe telefoon, lees in deze blog dan meer over de Galaxy S9. Want de Galaxy S9 is op dit moment de beste Android.

Tegenwoordig is een telefoon meer dan een product waar je alleen mee belt. De telefoon functioneert tegenwoordig ook als camera, tv en laptop. Ik zou dan ook niet meer zonder telefoon kunnen.

Perfecte foto’s en filmpjes.
Het belangrijkste van de mobiele telefoon vind ik toch wel de camera. De Galaxy S9 heeft twee verschillende diafragma’s, wat er voor zorgt dat er goede foto’s foto’s worden gemaakt in elke situatie én op elk tijdstip van de dag. Door de optische beeldstabilisatie, worden ook tijdens de hobbelige rit je foto’s scherp. Met Live focus, breng je gezichten naar voren wat ervoor zorgt dat je mooie portretten krijgt. Al je foto’s en video’s kan je onbeperkt opslaan bij Google Photo’s, zo zijn ze gemakkelijk te vinden voor het maken van je fotoboeken of het delen met en naar anderen via je laptop.
Naast foto’s kan je dankzij de super snelle sensor kan je 960 beelden per seconde filmen of Super Slow-mo filmpjes maken. Erg leuk voor bewegende foto’s of net dát ene grappige moment.

Een beeldscherm, met tv gevoel.
De Samsung Galaxy S9 heeft bijna geen randen meer, wat zorgt voor een fijne gebruikerservaring, vooral tijdens het kijken van foto’s en video’s. Door de weergave verhouding heb je een prachtig beeld. In combinatie met de verbeterde luidsprekers krijg je tijdens het kijken van een film het gevoel alsof je in de bioscoop zit.
Het beeldscherm kan je zo instellen dat het automatisch instelt op de omgeving waar je bent. Het verhoogt dan het contrast wanneer je buiten bent, zodat je op klaarlichte dag goed gebruik kan maken van je telefoon.

Comfortabel om vast te houden. 
De Galaxy S9 is zo ontworpen dat het comfortabel is om vast te houden. De camera steekt niet uit, zodat ook de achterkant van het toestel een gestroomlijnd profiel heeft. De vingerafdruksensor ergonomisch geplaatst is om je met één eenvoudige beweging te laten ontgrendelen.

Verander je selfie in een emoji en zie hoe je berichten tot leven komen.
Met AR Emoji kan een illustratie van jezelf gemaakt worden en kun je een paar dingen aanpassen zoals de haarkleur, bril en kleding. Het eindresultaat wordt vervolgens opgeslagen in stickers, waarbij jezelf dus de hoofdrol hebt. Zo kan je tijdens gesprekken met anderen je berichten nog persoonlijker maken met je eigen Emoji.

Nog meer handige en leuke dingen aan de Galaxy S9
– Door de IP68-classificatie, kan je ook je telefoon gebruiken als het regent én dat is toch best handig in Nederland. – – Door de grote opslagcapaciteit van 64 GB, zit je telefoon niet gelijk vol naar het downloaden van een paar apps en het maken van 100 foto’s.
– Door de nieuwste Exynos-processoren, is de telefoon nog krachtiger en energiezuiniger.

Galaxy S9 en Galaxy S9 plus
De Samsung Galaxy S9 kan je in twee formaten kopen, de normale of de plus versie. De Galaxy 9 heeft een 5,8 inch scherm en een enkele 12 megapixel achtercamera. De Galaxy S9 Plus heeft een 6,2 inch scherm met een dubbele 12 megapixel achtercamera. De batterijcapaciteit van de Samsung S9 is 3000 mAh en de batterijcapaciteit van de Samsung S9 Plus is 3500 mAh. Een paar kleine verschillen, wat voor jou als misschien een groot verschil is in gebruik.

Je kunt de Samsung Galaxy S9 (Plus) kopen in de kleuren paars, blauw en zwart.