Zwemluier van Wasbaar Wonderland.

Zwemluier van Wasbaar Wonderland.

11 december 2018 11 Door Jeanet

Wasbaar Wonderland verkoopt wasbare luiers. Met veel plezier heb ik gebruik gemaakt van de wasbare luiers, de meeste heb ik gekocht bij Wasbaar Wonderland. Een fijne persoonlijke webshop met een breed aanbod aan betaalbare wasbare luiers én wasbare producten voor de moeder.

Wasbare luiers zijn er in vele soorten en maten, per persoon (zowel ouders als kind) moet je eerst even uitzoeken wat het beste bij je aansluit. Ik ben hier achter gekomen door eerst een huurpakket te huren en vervolgens zelf te ondervinden. Meer over mijn gebruik van de wasbare luiers kan je lezen in de blog die ik hier eerder over schreef.

Met veel plezier gebruiken we wasbare luiers.

Bij Wasbaar Wonderland kan je diverse wasbare luiers kopen. Er is een groot aanbod aan diversiteit waar je uit kan kiezen, waardoor je van New born tot zindelijkheid terecht kan bij Wasbaar Wonderland voor je wasbare luiers. Zo kan je kiezen voor een all-in one, all in two, one size, pockets, tweedelig, overbroekjes, nachtluiers, zwemluiers en oefenbroekjes.
Niet alleen voor kinderen maar ook voor moeders kan je terecht bij Wasbaar Wonderland zoals wasbaar maandverband, wasbare make-up pads, zoogcompressen en inlegkruisjes.

Wil je niet gelijk wasbare luiers aanschaffen, maar eerst zelf proberen welke luier het beste bij jou en je kindje past? Probeer eerst dan een probeerpakket. Zie je (na het proberen) op tegen de aanschafkosten, dan kan je ook een luierabonnement nemen.

Winactie!
In samenwerking met Wasbaar Wonderland kan je een zwemluier van Blumchen winnen voor je kindje. Ideaal voor als je lekker met je kindje gaat zwemmen. En ook prima te gebruiken als je geen wasbare luiers overdag gebruikt voor je kindje.
In de webshop mag je zelf uitkiezen welke zwemluier van Blumchen je wilt hebben. Let op! Niet alle zwemluiers zijn van Blumchen! Kijk dus goed voordat je je printje doorgeeft of deze luier ook van Blumchen is.

Wil jij graag een zwemluier winnen? Doe dan mee met de winactie!

Om kans te maken moet je:
– De Facebookpagina van mij liken.
– De Facebookpagina van Wasbaar Wonderland liken.
– Like dit bericht op Facebook.
– Laat in een reactie weten welke zwemluier van Blumchen je wilt hebben. op De reactie op mijn website is pas zichtbaar wanneer ik hem goed heb gekeurd (dit is i.v.m. spamreacties).
– Delen is lief, maar is geen vereiste om te winnen. 

De winactie is inmiddels gesloten. De winnaar is Amanda Struik.