De website Jeanetblogt bestaat 2 jaar!

De website Jeanetblogt bestaat 2 jaar!

1 januari 2020 5 Door Jeanet

Mijn website Jeanetblogt.nl bestaat 2 jaar. In 2017 begon ik met het bloggen op alleen de Facebookpagina’s en in 2018 besloot ik dat het handiger was om een eigen website te hebben, zodat de blogs gemakkelijker terug te lezen waren. Sinds november 2019 heb ik voor de uitjes ook een aparte website. Zo zijn alle blogs gemakkelijker terug te vinden. Omdat ik 2 jaar besta geef ik, in samenwerking met Hemd voor Hem, een cadeautje weg. Meer hierover lees je in deze blog. 

Hoe het begon.
Ik ben begonnen met bloggen om anderen te informeren en inspireren over de gratis uitjes in de buurt. Ik merkte dat er vele leuke gratis uitjes in de buurt waren, maar dat deze maar bij weinig mensen bekend was. Dit vond ik erg jammer én daarom besloot ik hierover te gaan schrijven op Facebook.
Al snel werd de Facebookpagina veel geliked en gedeeld en bleek er een grote belangstelling te zijn.
Door het schrijven over uitjes, merkte ik dat ik schrijven erg leuk vind om te doen en graag over meer dingen in mijn leven wou schrijven. Om de lezers ook over meer dingen te informeren en te inspireren.
Het terugzoeken via Facebook werkt erg lastig, na wat wikken en wegen besloot ik om per 1 januari 2018 alles te plaatsten op deze website. Nu zijn we 2 jaar later én heb ik er nog een website bij voor de uitjes.

Bloggen als hobby.
Het bloggen doe ik met veel plezier. Erg leuk om te lezen en te horen hoe ik anderen heb geïnformeerd of heb geïnspireerd, maar ook fijn om te lezen dat er door bepaalde berichten erkenning en steun wordt gevonden.
Het bloggen doe ik nog steeds zo goed als voor niks. Heel af en toe heb ik een samenwerking én soms verdien ik wat via bol.com. Maar helaas kan ik daar niet van rondkomen, daarvoor zal ik veel meer bezoekers én volgers moeten hebben. Het is dus meer een soort van hobby, tijdsinvulling én even me koppie afleiden.

De komende tijd.
Ik heb veel (te veel) plannen met betrekking tot mijn blogs. Ik wil terug gaan in de tijd en jullie vertellen over de dingen van afgelopen jaren. Wat vond ik handig, wat zou ik je als tip geven door mijn “ervaring” en beleving en waar wil ik jullie meer over informeren met betrekking tot het ouderschap, mijn persoonlijke ontwikkeling en andere dingen in mijn leven.
Dit zal ik doen, door ondertussen een start te maken met de fotoboeken van mijn zoontje, waardoor ik me wellicht veel dingen van het ouderschap weer ga herinneren. Maar ook door zelf na te denken en terug te gaan, naar wat ik zelf graag had willen lezen/horen van anderen.

Ik hoop dat ik met mijn blogs jullie kan informeren, inspireren, herkenning kan geven en kan steunen. Het leven is niet altijd gemakkelijk, er is over veel dingen nog een groot taboe. Over veel onderwerpen zal ik de komende tijd open en eerlijke blogs over schrijven. Niet over alles kan geschreven worden, ik zal namelijk alleen over mij en mijn zoontje schrijven. Niet over anderen, want de blogs gaan over mij én mijn zoontje.

De website uitjesinnederland.com wil ik gaan schrijven over alle uitjes in Nederland. Zodat als je in Nederland op vakantie bent of wilt, een (mid)dagje in Nederland weg wilt of ergens uit eten wil je dat kan vinden op mijn website.

Grote plannen, met (soms) weinig tijd,  concentratie en energie. Naast al die plannen zal ik ook moeten herstellen van mijn burn-out en depressie en vervolgens weer aan het werk moeten. En natuurlijk ben ik ook nog gewoon moeder, partner, vriendin én mezelf. De grootste kunst is balans te vinden én te houden.

De website is er, de website blijft er in elk geval in 2020 én niets moet vandaag af. Dus ik doe het zoals het komt, op mijn manier én mijn tempo. Zonder teveel druk én stress, maar met wel met veel enthousiasme en plezier.

Hemd voor Hem. 
In samenwerking met Hemd voor Hem heb ik een leuk cadeautje voor een van mijn volgers, namelijk 2 paar happy socks én een Tonyreep.
Hemd voor Hem is dé webshop voor nette én chill kleding voor de man. Een website waarbij je bijna een complete outfit kan kopen, alleen een broek moet je dan nog even ergens anders kopen. Ze verkopen bijvoorbeeld strijkvrije overhemden, poloshirts, truien, sokken, boxers en stropdassen, maar ook badjas, joggingbroek en t-shirts. Daarnaast hebben ze ook nog eens leuke cadeautjes voor de man én vrouw.

Hemd voor Hem

Winactie.
Bij een klein “feestje” hoort natuurlijk ook een cadeautje. Deze cadeaubox van Hemd voor Hem kreeg ik als samenwerking. Ik had het natuurlijk zelf kunnen houden. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben een koukleum en heb liever dikkere sokken. Ik had het kunnen bewaren en cadeau kunnen geven aan een bekend iemand tijdens een verjaardag. Ik had de chocoladereep kunnen opeten en alleen de sokken weg kunnen geven. Het had gekund, maar toch ga ik het weggeven door middel van een winactie én ter ere aan het 2 jarig bestaan van mijn website jeanetblogt.nl.

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden aan deze winactie. Alleen als je aan alle voorwaarden voldoet kan je mee doen met de winactie, dit wordt écht gecontroleerd.

De voorwaarden voor deze winactie zijn:
– Like mijn Facebookpagina Jeanetblogt én/of Instagramaccount Jeanetblogt.
– Like het bericht over deze winactie op mijn Facebookpagina en/of Instagramaccount Jeanetblogt. Hierdoor kan ik zien of je mijn Facebookpagina én/of Instagramaccount ook liked.
– Vertel in een reactie, op deze website of onder het bericht op Facebook en/of Instagram, waarom je mijn Facebookpagina volgt én wat je graag de komende tijd zou willen lezen.
! Heb je bovenstaande 3 punten niet gedaan, dan loot je niet mee met de winactie!

Niet verplicht, maar wel erg leuk als je:
– Ook mijn Facebookpagina Er op uit in Nederland liked.
– Ook de Facebookpagina en Instagramprofiel van Hemd voor Hem liked.
– Je bestelling van bol.com, via mijn website doet. Dit doe je door op de banner of op de link van bol.com te klikken én dan je bestelling te doen. Kost jou niks, maar zorgt voor een klein beetje loon voor mij.

Extra winkans:
– Nodig je vrienden uit voor mijn Facebookpagina én laat weten dat je dit hebt gedaan in een reactie op Facebook.

Heb je alleen Facebook of  alleen Instagram? Dat geeft niet zolang je maar met een van je accounts dan liked én reageert. Heb je beide én reageer je op beide, dan heb je wel dubbelkans om te winnen.

Meedoen aan de winactie kan tot 18 januari 2020.
De winnaar of winnares krijgt via de mail of via privé bericht een reactie.