De website www.jeanetblogt.nl is online!

De website www.jeanetblogt.nl is online!

1 januari 2018 0 Door

Vanaf vandaag ga ik bloggen vanaf mijn eigen website!
De blogs zal ik nu gaan plaatsen op de website. Op facebook komt dan alleen nog een link, met een korte inleiding, te staan naar de blog.

Nadat ik de pagina Gratiseropuit had opgestart, merkte ik dat het leuk vind over dingen te schrijven. Het begon als idee om ook blogs te gaan schrijven over andere dingen dan uitstapjes en werd 1 juli 2017 werkelijkheid. Mijn eerste blog schreef ik en ik maakte een facebookpagina aan voor mijn blogs. Ik merkte dat ik  het steeds leuker begon te vinden, waardoor ik professioneler wou gaan bloggen en daarom ook een website wou hebben voor de blogs. Niet alleen professioneler, maar ook zijn de blogs dan beter en gemakkelijker te vinden.

Een site maken was toch iets moeilijker dan ik dacht.

Zo’n 3 maand later, nadat ik de pagina’s had aangemaakt, deed ik een stapje verder en begon ik met een website. Diverse opties die je kan kiezen als je een website wilt maken, ik koos eerst voor de gratis versie van wordpress, en maakte de website http://jeanetblogt.wordpress.com. Maar dit was meer frustratie dan plezier. Ik kreeg maar niet onder de knie hoe het op de juiste manier werd geplaatst zoals ik in mijn hoofd had. Dus besloot ik toch te kiezen voor een betaalde website.

Via een van de Facebookgroepen voor bloggers, deed ik een oproep om ervaringen uit te wisselen en van Kim van Timenkim kreeg ik een mooi aanbod. Na een aantal weken nadenken én veel vragen gesteld te hebben, toch maar besloten om op het aanbod in te gaan i.p.v. zelf te blijven stoeien. Kim maakte gelijk de site startklaar, zorgde voor een fijne handleiding en was er als ik vragen had. Zo kon ik de volgende dag al gemakkelijk aan de slag! Sinds 1 november had ik dan écht een echte website.

Nu kan ik de site gemakkelijker maken zoals ik in mijn hoofd heb én kom ik er niet uit kan ik het aan Kim vragen. Superfijn!

De site is nog niet helemaal klaar.

Voor mezelf stelde ik het doel per 1 januari 2018 vanaf de site te gaan bloggen, een nieuw jaar met een nieuw begin. En tijd genoeg om de website zo te maken als ik wou dacht ik. Ik ging aan de slag, invullen, bewerken, toevoegen, verwijderen. Maar bleef daarnaast ook blogs schrijven op facebook, had natuurlijk mijn werk, gezin, de feestdagen zijn geweest en zo waren er nog vele andere dingen die tussendoor kwamen. Kortom eigenlijk tijd te kort om de website helemaal in te vullen zoals ik wou. Ik had graag de website al compleet gehad, alle blogs geplaatst op de site zodat de site al mooi voor elkaar en leuk gevuld was. Het plaatje wat ik in me hoofd heb over de site, is dus helaas geen werkelijkheid geworden. Ik kan me er druk om gaan maken, maar dat helpt niets.
Ik begin gewoon per 1 januari 2018 met de website, die nog bijna leeg is. Maar die wordt wel gevuld door de blogs die ik gewoon blijf schrijven. En de geschreven blogs die al op facebook staan, blijven op facebook staan en komen vanzelf op de website.

Aan de website wordt dus nog gewerkt, beetje bij beetje maak ik het meer mezelf, komen er dingen bij, worden er blogs op geplaatst en vast nog veel meer dingen aangepast.
Ik zal vanaf vandaag de gehele blogs gaan plaatsen op deze website en op Facebook alleen de link.

Niet alleen de blogs, maar ook de gratis uitjes komen op deze website.

Met de gratis uitjes is het allemaal begonnen en de gratis uitjes zijn op facebook ook wat moeilijk terug te vinden. Daarom heb ik besloten om ook de uitjes op de website te plaatsen. De gratis uitjes worden gecategoriseerd per provincie zodat het gemakkelijker te vinden is.
Ik merk dat er steeds meer vraag is naar gratis uitjes, niet alleen in het Noorden, maar ook in de rest van het land. Ik breid daarom uit en betrek ook de andere provincies erbij.

Logo

Bij een website hoort ook een logo, voor de blogs en voor de gratis uitjes heb ik nu een logo gemaakt.

2018 een nieuw jaar, een jaar wat nog compleet leeg is en we maar moeten zien, ervaren en beleven wat er op ons pad komt.

Bedankt voor jullie tijd, aandacht en interesse.

Veel leesplezier!

Liefs, Jeanet