Jeanetblogt gaat uitbreiden met de website Uitjes in Nederland.

Jeanetblogt gaat uitbreiden met de website Uitjes in Nederland.

10 november 2019 0 Door Jeanet

Vanmorgen vertelde ik al op social media én op de website uitjes in Nederland.com, dat ik ga uitbreiden. Vanaf 2017 ben ik begonnen met bloggen. Eerst over gratis uitjes en al snel ook over diverse onderwerpen in mijn leven zoals het ouderschap, mijn werk als gastouder maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling. Vanaf 2018 schrijf ik niet alleen op Facebook, maar ook op deze website Jeanetblogt.nl. Jeanetblogt, is te klein geworden voor alle uitjes én de persoonlijke blogs. Daarom gaan de uitjes “scheiden” van de website Jeanetblogt. Voor de uitjes kan je vanaf nu ook naar de website Uitjesinnederland.com. Meer over de uitbreiding, lees je in deze blog.

De komende maanden zullen er op beide sites wat veranderingen plaats vinden. De site met uitjes zal moeten worden ingericht én uiteraard komen er ook nieuwe blogs met uitjes. Deze website wil ik ook anders gaan inrichten.
Er is volop inspiratie en ideeen, maar mijn energie is nog beperkt. Ik doe het dus op me eigen tempo.

Ik had natuurlijk ook kunnen wachten met deze bekendmaking tot 1-1-2020 of misschien later, maar waarom wachten? Ik vertel jullie namelijk met veel enthousiasme nu al over mijn plannen. Als je zwanger bent, vertel je dit toch ook niet als de baby er al is? Net als een baby, zal deze website met de tijd hopelijk gaan groeien.

Wees niet getreurd, de uitjes die nu op mijn website staan zullen er blijven staan.

De blogs die ik schrijf zijn bedoeld om anderen te informeren, te inspireren en wellicht ook te steunen. Dit hoop ik dan ook zeker in 2020 te mogen en kunnen doen.

De uitgebreide blog, plaatste ik vanmorgen op de website UitjesinNederland.com, maar op deze website kan deze blog natuurlijk niet ontbreken. Door hieronder op de afbeelding te klikken, kom je op de site UitjesinNederland.com, waar je de blog kan lezen over de uitbreiding.

Jeanetblogt gaat uitbreiden met de website Uitjes in Nederland.