Cadeautips voor de vrouw.

Cadeautips voor de vrouw.

21 november 2018 0 Door Jeanet

Ben je nog op zoek naar sinterklaas of kerstcadeau? In deze blog benoem ik 5 cadeautips voor de vrouw (maar sommige kunnen ook gerust voor de man). Deze tips kan je natuurlijk ook gebruiken voor een verjaardag.

Zelf vind ik het ook enorm lastig om te bedenken, wat ik de ander wil schenken. In deze blog geef ik je daarom  5 cadeautips met de producten die ik thuis graag gebruik.

Bambook, prijs is verschillend
Bambook is een notitieboek waarbij je je notities ook weer uit kan wissen. Super handig en enorm fijn, want de dikke notitieschriften zijn verleden tijd. Heerlijk dat alles gewoon weer weg kan worden gewist als het niet meer nodig is en ik niet steeds opnieuw nieuwe notitieboeken hoef te kopen. Een duurzaam, milieubewust en gebruiksvriendelijk cadeau die ik heb gekregen toen ik stopte met het werken als gastouder.
Er zijn verschillende soorten van dit Bambook te verkrijgen.

Mok van Blond €9,95 
Thee drink ik het liefst in halve liters. Eerst in een glas van Pickwick, maar nu het liefst uit de mok van Blond. Ook dit is een cadeau die ik kreeg toen ik stopte met het werken als gastouder. Heerlijke mok, waar de thee lekker warm in blijft en waar ik handen heerlijk om heen kan doen op de bank.
Ook heel geschikt voor warme chocolademelk trouwens ;).

Tony Chocolony, €8,99 voor 3 stuks.  
De chocolade van Tony is (h)eerlijke chocolade. Op dit moment is mijn favoriet die met pepernoot. Ook erg lekker in combinatie met de kruidnootjes van Bolletje.

https://www.instagram.com/p/BpwZfzuAG4-/

Omdenken scheurkalender, €14,99. 
De scheurkalender van Omdenken hangt hier in de wc. Een leuke scheurkalender die je toch even op een andere manier naar dingen leert kijken. Elke dag weer iets anders om anders te bekijken. De scheurkalender kan je verkrijgen via de website of bij de boekhandel.

Kiind Magazine, €9,95. 
Kiind is hét magazine over natuurlijk én bewust ouderschap. Mooie herkenbare en steunende artikelen met betrekking tot het ouderschap. Veel artikelen staan ook op hun website, maar het is soms ook heerlijk om even geen scherm voor je neus te hoeven hebben. Kiind Magazine is te verkrijgen via de website of bij de boekhandel.
Wist je dat je op de website een editie gratis kan lezen? Zo kan je eens bekijken of het ook een leuk tijdschrift is voor jou.

Welke cadeau’s staan er op jou lijstje of zou je een ander aan willen raden? Laat het weten in een reactie en inspireer zo weer anderen voor een leuk cadeau.