Verlanglijstjes maak je gemakkelijk via kadolijst.nl

Verlanglijstjes maak je gemakkelijk via kadolijst.nl

10 oktober 2018 0 Door Jeanet

Verlanglijstjes zijn natuurlijk altijd handig voor de gasten die komen op het feest. De website die ik hier vaak voor gebruik is kadolijst.nl.

Kadolijst maken
Op de website van kadolijst.nl kan je kadolijstjes maken voor bijvoorbeeld de verjaardag van je kind, maar ook voor een ander feest zoals trouwerij, geboorte of housewarming.
Tijdens het invullen van de kadolijst, vul je de link in. Daarna kan je klikken op vul velden automatisch in en dan vult de site de andere velden automatisch in. Superhandig! Doordat je de link naar desbetreffende webshop vermeld, kan de genodigde het gemakkelijk bestellen en hoeft er geen uren zoektocht naar een leuk cadeau te worden gehouden.
Op de website kan je bij inspiratie zoeken naar een cadeau die op andere kadolijsten staan. Erg handig als je even niet weet wat je kan vragen, want kinderen hebben vaak al zoveel.
Het kadolijstje kan je bewaren en tussendoor bewerken, waardoor je het jaarlijks opnieuw zou kunnen gebruiken of tussendoor nog even kan bijwerken als je een cadeau in de winkel hebt gezien.

Delen met de genodigden. 
De lijst maak je gratis gemakkelijk online en kun je daarna met een persoonlijke link delen met de genodigden. De genodigden kunnen met het cadeau afstrepen met het wachtwoord, zodat je geen dubbele cadeaus hoeft te ontvangen.

Onze ervaring. 
Ik vind het superhandig en we hebben het voor het eerst gebruikt toen ons zoontje werd geboren. Zo kon iedereen een cadeau kopen van de lijst en nu gebruiken we elke verjaardag weer het lijstje. Natuurlijk mogen genodigden ook nog wel zelf een cadeau bedenken, maar voor mezelf vind ik het altijd erg lastig om een leuk passend cadeau te bedenken.

Ik maakte dit jaar een nieuwe kadolijst voor de verjaardag van mijn zoontje, die 1 november jarig is. Een nieuwe lijst, want de cadeaus die op de oude lijst van vorig jaar stonden zijn eigenlijk niet meer van toepassing. Een nieuwe lijst maken is dan wel handiger. Benieuwd naar onze kadolijst? Klik dan hier.

kadolijst.nl