Sierkussens, een van de dingen die niet kunnen ontbreken in je huis.

Sierkussens, een van de dingen die niet kunnen ontbreken in je huis.

15 oktober 2019 0 Door Jeanet

SierkussensΒ kun je op diverse plekken in huis, maar ook buitenshuis gebruiken. Heerlijk om tegen aan of om op te gaan zitten. Daarnaast lijkt het ook een stuk warmer en gezelliger.Β 

Sierkussens voor op de bank.
Een bank zonder sierkussen ziet er minder gezellig en uitnodigend uit dan een bank met sierkussens. Daarbij zit het vaak ook nog even lekkerder tegen een kussen aan. Er zijn diverse soorten kussens en je kunt zoveel kussens als je zelf wil op de bank neerleggen. Zelf hebben we 4 kussens op de bank. In elke hoek een gewoon kussen en een kussen wat wat smaller is. Het smallere kussen leg ik vaak op de hoofdleuning neer, wat dan weer leunt tegen de muur en mijn hoofd wat meer ondersteund. Hierdoor heb ik minder snel last van me nek en zit het net wat relaxter.

Sierkussen voor de eettafelstoelen.
Houten eettafelstoelen zien er prachtig uit, maar zonder kussen zitten ze niet zo lekker. Gelukkig zijn er ook diverse leuke mooie sierkussen te verkrijgen voor de eetkamerstoelen. Hierdoor wordt het aan tafel zitten een stuk prettiger en kan er naast eten ook gezellige gesprekken worden gevoerd of leuke spellen worden gespeeld.

Sierkussens voor huisdieren.
Sierkussens zijn er niet alleen voor mensen. Maar kan je ook gerust gebruiken voor je huisdier. Kies voor een groot kussen, leg deze op een gezellige plek neer en je huisdier kan er lekker relaxed op liggen. Wij hebben zelf een groot woonkussen bij de verwarming, tussen de tv en de bank in liggen. Zo ligt de hond toch gezellig bij ons, ligt hij lekker zacht net zoals op de bank maar blijft de hond vrij van hondenharen.

Sierkussens voor in de tuin.
De tuinstoelen zitten lekkerder met sierkussens. Daarbij ziet een tuinstoel of loungebank met een sierkussen ook aantrekkelijk om er lekker te gaan zitten. Sierkussens kunnen in de tuin dus eigenlijk niet ontbreken. Er zijn speciale all weather sierkussens die ook tegen een buitje kunnen, ideaal dus als het ineens onverwacht regent en jij net in de winkel staat. Na de zomer of wanneer je geen tijd hebt om te chillen, kan je de tuinkussens gemakkelijk opruimen in de speciale tuinkussentas. Hierdoor zijn alle tuinkussens bij elkaar, ruim je ze gemakkelijk op Γ©n pak je ze gemakkelijk wanneer je lekker in de tuin wilt zitten.

Waar in huis gebruik jij sierkussens?