Spelen bij kampeerhal in Roden.

Spelen bij kampeerhal in Roden.

27 september 2019 0 Door Jeanet

Buiten wordt het kouder, waardoor de gratis uitjes lastiger worden om te doen. Kampeerhal in Roden heeft binnen een leuke kinderspeelplek die gratis toegankelijk is. Binnenkort organiseert Kampeerhal Roden op woensdagmiddag een kindermiddag met leuke activiteiten. 

Kampeerhal Roden.
Kampeerhal Roden zit sinds 30 maart 2019 in Roden. Op dezelfde plek waar eerst Vrijbuiter zat, maar die helaas moest stoppen door faillissement. De eigenaren van Kampeerhal Roden hebben er een prachtige winkel van gemaakt vol met diverse kampeerspullen. Maar ook voor andere outdoorartikelen zoals fijne kleding voor als je in weer en wind moet fietsen, wandelschoenen voor als je graag veel wandelt, hangmat artikelen voor als je ook graag in de hangmat ligt, en nog veel meer artikelen zodat je optimaal buiten kan genieten van de natuur. Kampeerhal Roden is dus dé plek waar je moet zijn voor al je kampeerspullen, je outdoorartikelen en andere spullen voor het buitenleven.

Speelruimte.
Als je bij binnenkomst rechtdoor loopt heb je al snel aan je linkerkant een leuke speelplek voor kinderen. Een ballenbak en diverse klimtoestellen zorgen ervoor dat je kind even heerlijk kan spelen. De diverse picknickbanken zorgen ervoor dat je als ouder er ook even rustig kan zitten. In het café kan je wat lekkers kopen om te eten of drinken. Een fijne plek waar kinderen zich prima kunnen vermaken tijdens een middag.

Woensdagmiddag, kindermiddag.
Elke woensdagmiddag zijn er vanaf 14.00 uur diverse activiteiten voor kinderen. Tijdens deze middagen kunnen kinderen natuurlijk spelen in de speelhoek. Verder kunnen kinderen knutselen, cupcakes versieren, tentjes bouwen, haring poepen en een speurtocht door de winkel doen. Een gezellige en leuk gratis woensdagmiddaguitje. Voor de kinderen is er gratis drinken aanwezig. Ouders kunnen wat te eten/drinken kopen in het eetcafé.
In oktober wordt er gekeken of er genoeg animo is voor deze kindermiddag. Bij voldoende animo kan het zijn dat dit niet alleen in oktober, maar voor een langere periode zal worden georganiseerd.

Openingstijden.
Kampeerhal Roden is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag is er koopavond en kan je er tot 21.00 uur winkelen, eten en spelen.
Kampeerhal zit in Roden aan de Kanaalstraat 63.

Deze website wordt sinds november 2019 op uitgebreid naar UitjesinNederland.com,  uitjes die ik eerder heb geschreven, kan je blijven vinden bij op deze website