Kinderboerderij met speeltuin in Roden.

Kinderboerderij met speeltuin in Roden.

20 april 2018 0 Door Jeanet

Plaats: Roden
Provincie: Drenthe
Adres: Norgerweg 2d
Openingstijden: Dagelijks geopend, maar de openingstijden verschillen in de zomer en winter.
Mag de hond mee: Ja, mits aangelijnd.
Kan de wandelwagen mee: Dit kan prima.

Meer informatie over de plek:
De kinderboerderij wordt gerund door begeleiders en cliënten van Promens Care. Een mooie plek waar je de cliënten een plezier doet met je bezoekje én de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Een mooie overzichtelijke kinderboerderij. Het hele terrein is afgezet met een hek. Hierdoor kunnen de kinderen er alleen uit door de in-/uitgang van de kinderboerderij.
Er zijn verschillende dieren te zien. De kinderen kunnen bij de geiten in het weiland om ze te aaien, soms zijn hier ook ezels bij in. In de buitenhokken zitten konijnen en kippen. Binnen zitten er ook konijnen en cavia’s, die de kinderen kunnen aaien. Aan de andere kant is nog een dierenweide met hertjes en een alpaca, bij/door het hek kunnen de kinderen deze bekijken en eventueel broodjes geven.
Verder is er veel ruimte voor de kinderen om te spelen zo is er een glijbaan, klimtoestel, diverse soorten schommels, een airtrampoline, een kabelbaan, een speelhuisje en een springkussen.
Er is een groot terras waar je kan zitten en waar je zicht hebt op de spelende kinderen. Op het staan diverse bankjes en een picknicktafel waar je aan kan zitten, door de overkapping is er meer schaduw gecreëerd.
In de theeschenkerij kan je diverse warme en koude dranken, gebak, ijsjes en lunches kopen. Maar je kan er ook je (kinder)feestje vieren.

 

Eerder kon je deze blog ook al lezen op de Facebookpagina. De uitjes die ik op de Facebookpagina heb geplaatst komen ook op mijn website te staan.
**Elke vrijdag wordt er een gratis uitje geplaatst op de website, voor meer uitjes in Nederland bekijk dan de Facebookpagina, Facebookgroep en natuurlijk deze website.