Zuursche Duinen, bos met een zandvlakte.

Zuursche Duinen, bos met een zandvlakte.

9 maart 2018 0 Door Jeanet

Plaats: Steenbergen
Provincie: Drenthe
Adres: voor parkeerplaats: Hoofdweg 34 in Steenbergen
Openingstijden: altijd geopend
Mag de hond mee: ja
Kan de wandelwagen mee: in principe wel.

Verdere informatie over de gratis plek:
Een bos waar je kan wandelen en even lekker tot rust kan komen. We lopen altijd langs diverse paden omhoog en omlaag door het bos.

In het bos is een grote zandvlakte waar de kinderen kunnen spelen met zand of kan voetballen als je een bal mee neemt. Er zijn een paar bankjes waar je kan zitten en er is een schommel waar de kinderen op kunnen schommelen.
In het bos liggen veel dennenappels en zijn diverse wandelpaden. In het bos kunnen de kinderen natuurlijk ook spelen en ontdekken wat de natuur te bieden heeft.

Of je de wandelwagen mee kan nemen, hangt een beetje af van het weer van de afgelopen dagen. Door veel regen kunnen er veel plassen zijn ontstaan waardoor het lastiger is met de wandelwagen er langs te gaan.
Als je de wandelwagen mee hebt kan je er beter voor kiezen om de “gewone” paden te volgen die niet de heuvels op gaan. De paden naar en op de heuvels zijn namelijk smal, bevatten wortels als obstakels waardoor het niet bepaald handig is met een wandelwagen.

Website voor meer
informatie:
– Over Steenbergen.
Wandelroute

*Dit uitje is al eerder op mijn Facebookpagina geplaatst. De blogs die ik op mijn Facebookpagina heb geplaatst komen nu ook op mijn website te staan, ik zal daarom regelmatig een oudere uitje delen.
**Elke vrijdag komt er een nieuw gratis uitje op mijn website, de link ernaar toe wordt geplaatst op vrijdag of zaterdag op de Facebookpagina.