Bier, Burgers & Blockbuster-avond, dé mannenavond bij Kinepolis.

Bier, Burgers & Blockbuster-avond, dé mannenavond bij Kinepolis.

30 juli 2018 0 Door Jeanet

Voor vrouwen is er in de bioscoop de Ladies Night, maar ook voor mannen is er een speciale mannenavond. Deze avond wordt de Bier, Burgers & Blockbuster-avond genoemd. In deze blog lees je meer hierover.

Een spannende zomerblockbuster, een ijskoud biertje en een heerlijke burger… Klinkt als de ideale filmavond, toch? Roep al je vrienden bij elkaar en check op 1 augustus de enige echte Bier, Burger & Blockbuster-avond bij Kinepolis. Daar zie je als eerste de nieuwe actiefilm Mission: Impossible – Fallout met Tom Cruise in de voorpremière en zijn er verse hamburgers en ijskoud bier beschikbaar voor slechts € 1,- per stuk. De ultieme omlijsting voor de lekkerste actiefilm van dit jaar!

Tom Cruise is terug
Some missions are not a choice. In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Mission: Impossible – Fallout kruipt Tom Cruise opnieuw in de rol van Ethan Hunt. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

Praktische info: