Ladies Night met de nieuwe film van Mama Mia!

Ladies Night met de nieuwe film van Mama Mia!

9 juli 2018 0 Door Jeanet

De eerste film van Mama Mia heb ik al oneindig vaak gezien. De liedjes kan ik zo mee zingen en eigenlijk weet ik precies wat er gebeurd. En nog ben ik niet uitgekeken op de film. Een heerlijke film wat echt een van mijn favorieten is! Vorig jaar werd er al bekend gemaakt dat er een deel 2 aan zou komen. Duurde me natuurlijk veel te lang, maar nu is het al bijna zover! Natuurlijk komt de film eerst uit in de bioscoop én dat begint met een Ladies Night!

De film
In Mamma Mia! Here We Go Again keren we tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi, waar Sophie Sheridan nog steeds woont en inmiddels zwanger is van haar geliefde Sky (Dominic Cooper). Sophie twijfelt echter of ze de zwangerschap wel aankan zonder de steun en de hulp van haar inmiddels overleden moeder Donna. Daarom heeft ze haar moeder’s twee hartsvriendinnen Tanya en Rosie uitgenodigd op het eiland. Samen met Sophie’s drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry vertellen zij het verhaal van Donna’s leven en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht.

Sterrencast keert terug
Oscarwinnares Meryl Streep, Julie Walters en Christine Baranski duiken weer in hun rol, net als Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth. Ook Amanda Seyfried en Dominic Cooper stralen weer op het witte doek. De sterrencast wordt dit keer aangevuld met Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Kortom, een avondje uit om niet te missen!

Woensdag 18 juli Feestelijke Ladies Night
Een avond zingen, lachen en genieten; dat doe je tijdens de Kinepolis Ladies Night die helemaal in het teken staat van de feelgood film Mamma Mia! Here We Go Again. Op 18 juli geniet je samen met je moeder, vriendinnen, zus of tante van de feestelijke voorpremière van deze muzikale film gebaseerd op de songs van ABBA.
Als je dacht dat deze film het enige is waar je op de avond van kan genieten, dan heb je het mis! Tijdens de Ladies Night van Kinepolis krijg je bij binnenkomst een lekker welkomstdrankje en kun je shoppen bij stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de film Mamma Mia! Here We Go Again en na afloop van de Ladies Night krijg je ook nog eens een goedgevulde goodiebag!
De Filmvertoning is op diverse tijden per bioscoop. De tickets zijn €14,00. De Ladies Night is in Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Utrecht (Jaarbeurs), Huizen, Rotterdam (Cinerama), Groningen, Oss, Emmen, Zoetermeer, Den Helder, Schagen en Hoofddorp. In Utrecht City is er een Ladies Week rondom deze film

Zondag 22 juli Mamma Mia Marathon
Ben je superfan van deze heerlijke meezingfilms? Dan kun je op 22 juli je geluk op in Kinepolis Breda, Jaarbeurs Utrecht en Den Bosch. Daar worden deel 1 en 2 achter elkaar vertoond in een heuse Mamma Mia Marathon!
De marathon begint om 14:00 uur. Tickets zijn €12,50. Helaas is de Marathon alleen in Kinepolis Breda, Utrecht Jaarbeurs en Den Bosch.

Is de eerste film van Mama Mia ook een van jou favoriete films?