Gratis films kijken bij Kinepolis tijdens Discovery Day op 9 november.

Gratis films kijken bij Kinepolis tijdens Discovery Day op 9 november.

18 oktober 2019 0 Door Jeanet

Wist je dat er jaarlijks zo’n 450 filmtitels te zien zijn in de bioscoop? Om bezoekers te helpen een keuze te maken uit het geweldige aanbod, introduceert Kinepolis de Discovery Day. Tijdens deze dag ontdek je middels een dynamische trailershow in het beste beeld en geluid de nieuwste films. De Discovery Day vindt plaats op zaterdag 9 november. Gratis tickets scoor je vanaf vandaag (18 oktober)!

Het aantal films dat geprogrammeerd wordt in bioscopen is de voorbije jaren spectaculair toegenomen. Met de speciale trailershow voor algemeen en familiepubliek laat Kinepolis haar bezoekers tijdens de Discovery Day op een leuke manier kennismaken met het filmaanbod van het komende kwartaal. Want waar kun je trailers nu beter bekijken dan in de heerlijk ruime stoelen van jouw Kinepolis-bioscoop?

Kinepolis testte het ‘Discovery Day’-initiatief eerder dit jaar in enkele Belgische bioscopen en de reacties van de ruim 2000 bezoekers waren unaniem positief. Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office, Sales & Marketing: “De Discovery Day is voor ons een leuke en unieke mogelijkheid om bezoekers uit de regio’s van onze bioscopen hartelijk welkom te heten en hen uit te nodigen het diverse filmaanbod te ontdekken én te beoordelen. Wij zijn benieuwd; welke nieuwe film zet onze bezoeker nu zelf op nummer één?”

De Kinepolis Discovery Day is een gratis evenement dat plaatsvindt op zaterdag 9 november 2019 in de Kinepolis-bioscopen. Vanaf 18 oktober kun je online je tickets reserveren via www.kinepolis.nl.