Campina Open Boerderijdagen

Campina Open Boerderijdagen

9 mei 2018 0 Door Jeanet

Op de dag na Hemelvaart en tweede Pinksterdag kan je tussen 10:00 en 16:00 uur een kijkje nemen bij diverse boerderijen. Op deze manier kan je zien en beleven waar de melk van Campina vandaan komt.

Welke boerderijen doen mee?
Op de website en Facebookpagina kan je kijken welke boerderijen wanneer mee doen, het adres van de boerderij, wie er op de boerderij werken én wat voor dieren er op de boerderij zijn.

Helaas doen niet alle boerderijen doen beide dagen mee, bekijk dit dus goed op de website!

Wat is er te doen?
Je kan een kijkje nemen op de boerderij, vragen stellen aan de boer en er zijn diverse activiteiten te doen. Het kan per boerderij verschillen welke activiteiten er te doen zijn. Een leuk, gratis én leerzaam dagje uit voor jong en oud! Ik verwijs je daarom dan ook om voor meer informatie de website van Campina te bekijken.

Wat vond ik er van?
Zelf ben ik vrijdag 11 mei 2018 geweest bij de Boerderij van Fam. Elzinga in Onderdendam. Wat was het leuk, leerzaam en gezellig!
We hebben natuurlijk de boerderij bekeken, er konden diverse spelletjes worden gedaan, we mochten op de tractor zitten, er was een springkussen en een stormbaan, we hebben vla geproefd, we konden bekijken hoe de koeien voor het eerst naar buiten gingen en zo waren er nog meer leuke dingen te doen, te bekijken en te leren. De kinderen kregen een melkdiploma na het melken van de waterkoe én voordat we naar huis gingen kregen ze nog een medaille. Een erg leuk leerzaam uitstapje. 

Meer (gratis) uitjes vind je op mijn website, op de Facebookpagina Jeanetblogt, in de Facebookgroep Uitjes in Nederland én op mijn Instagramprofiel.

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar weer inspireren. Deel gerust mijn website met anderen, om nog meer mensen te informeren over een leuk uitje.

Kijk gerust ook eens bij mijn andere blogs op mijn website over het ouderschap, tips voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, reviews van diverse producten en meer leuke persoonlijke en informatieve blogs.

* De afbeelding is in toestemming met Campina gebruikt.