Kleuterbios Buurman en Buurman bij Kinepolis.

Kleuterbios Buurman en Buurman bij Kinepolis.

16 november 2018 0 Door Jeanet

Komende zondag, (zondag 18 november) organiseert bioscoop Kinepolis een Kleuterbios met de favoriete onhandige buurmannen in de film Buurman & Buurman Winterpret.

Buurman & Buurman, iedereen kent ze wel en ze zijn favoriet bij de jonge kinderen en stiekem ook bij diverse volwassenen. Twee onhandige buurmannen die altijd weer problemen hebben en aan het stuntelen zijn.
Tijdens de film Winterpret, hebben ze natuurlijk ook weer diverse problemen. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn.

Kleuterbios
Kinepolis organiseert voor de kinderen een speciale kleuterbioscoopmiddag voor de kinderen op zondag 18 november.  Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!
Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade en een klein snackje. Ook is er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt filmdiploma. Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Meer informatie, tijden en voor het bestellen van de kaartjes kijk je op de website van Kinepolis.