Ouder Natuurlijk Beurs

Ouder Natuurlijk Beurs

16 mei 2018 0 Door Jeanet
Sinds ik moeder ben, ben ik erg veranderd en me gaan verdiepen én interesseren in het natuurlijk ouderschap. Ik ga daarom ook graag naar beurzen waar je nieuwe ideeën kan opdoen. Een van deze beurzen is de Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth, deze beurs wordt zowel in het voorjaar als in het najaar gehouden. 

Diverse stands.
Op deze beurs kan je diverse standhouders vinden met speelgoed, wasbare luiers, draagdoeken, dragers, boeken, en nog veel meer. Veel van deze bedrijven zijn webshops en op de beurs heb je de kans om de spullen eerst even te kunnen bekijken én het scheelt je verzendkosten. Tijdens de beurs zie je de spullen liggen én hoef je dus niet meer op zoek op internet.

Aanbiedingen.
Er zijn vaak diverse beursaanbiedingen, waardoor je net even goedkoper dingen kan kopen dan normaal in de webshops. Diverse webshops die er staan hebben vaak ook van te voren een actie, die alleen geldig is als je het op de beurs kan ophalen. De aanbiedingen vooraf kan je vaak zien in de week/weken voor de beurs op de Facebookpagina’s van de webshops die komen.

Lezingen en workshops volgen.
Naast het bekijken en kopen van alle leuke mooie dingen, kan je ook informatie op doen door een lezing bij te wonen of een workshop te volgen.  Je hoeft je vooraf niet op te geven en de workshops en lezingen zijn gratis.

Lezingen
Wil je graag luisteren en nieuwe inzichten opdoen, of juist even weer bewust worden van de dingen die je eigenlijk al wel weet maar wat weggezakt zijn? Dan is een of meerdere lezingen wellicht leuk en een mooie toevoeging aan de dag om te volgen. Zo is er een lezing over wasbare luiers, inentingen van kinderen, hechting bij kinderen, borstvoeding, zindelijkheid en nog diverse andere lezingen.

Workshops
Wil je graag ook wat actiefs doen, dit kan tijdens een of meerdere workshops. Zo is er een mama retreat, een workshop over geweldloze communicatie, een Baby-Clinic Cranio Sacraal therapie sessie, een workshop schilderen en nog meer diverse workshops.

In het programma kan je lezen wanneer welke lezing of workshop gegeven wordt.

Niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen.
Je kan er een gezellig dagje weg van maken met het hele gezin, aangezien er zowel voor ouders als voor de kinderen wat te doen is. De beurs bevindt zich op een groot terrein, waar kinderen zich lekker kunnen uitleven en waar twee speelplekken zijn waar ze kunnen spelen. Vlak bij het terrein loop je zo het bos in. Daarnaast is er ruimte waar kinderen even lekker tot rust kunnen komen, waar kinderen kunnen kleuren en waar kinderen kunnen knutselen. Verder  worden ook diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen (en hun ouders).
Tickets.
Tickets kan je ter plekke kopen, maar ook alvast online bestellen.
Voor meer informatie over deze leuke, informatieve beurs kijk je op hun website.